- 3,944
- 1,480
- 113
Reis bana mesaj geldihi gibi üye oldum canlıya yazdım kodu aldım ekledi sonrası yok zatenAcan nasil aciyo anlamadim bende acilmiyo
Reis bana mesaj geldihi gibi üye oldum canlıya yazdım kodu aldım ekledi sonrası yok zatenAcan nasil aciyo anlamadim bende acilmiyo
çeviremedin dimi hocam site gidip geliyor çünkübende çeviremiyorumReis bana mesaj geldihi gibi üye oldum canlıya yazdım kodu aldım ekledi sonrası yok zaten
Ayyy alamadim ya kacirmamam lazimdi bunuReis bana mesaj geldihi gibi üye oldum canlıya yazdım kodu aldım ekledi sonrası yok zaten
Reis oyunlara daha katılım sagliyamadim büyük ihtimalle sabah ceviririm şuan yogunlukdan dolayi hata veriyorçeviremedin dimi hocam site gidip geliyor çünkübende çeviremiyorum
Alırsın reis sabretAyyy alamadim ya kacirmamam lazimdi bunu
Kavak site reis 🤣Bu nasi site be
AcilmiyorkiKavak site reis 🤣
Kaçak site Gül orjinal kaçak yapmışlar 🤣Acilmiyorki
10x cevirdedi max1000 TL çekim haberiniz olsunAcilmiyorki
Çok ağır kaçak site bu link acilmiyoKaçak site Gül orjinal kaçak yapmışlar 🤣
Valla kodu aldım eklendi bakiye ben sabah oynarim egerki silmezseler ugrasilmaz şuan şans bana mesaj geldide herkese gitmisdir çöktuler siteyeÇok ağır kaçak site bu link acilmiyo
Sakın ol reis sabirDayanamadım kapattım.
Telefonu kırdırtır bu site
kod nedir reis cşcşflfşcşcSit giriş gitti 🤣🤣
Başkan kumar oynasak sakin kalmaya çalışırız da. Kumar oynayacak para kalmayana kadar battık. Ekmeğimizin peşindeyiz dişe diş kana kan öfke 😃Sakın ol reis sabir