Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmartin 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yerin7kat6

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
60
28
Bonus bitebilir sıkıntı yok siteye giriyorum karşıma çıkıp duruyor deneme bonusunuzu alın diye . Bedava parayı almamakta kabalık olur. Bilgilerimi girerek zaten risk aldığımın farkındayım üye oluyorum bonus bitti diyor, tamam olabilir bitebilir, promosyonlarda neden hala ilan duruyor 250 DENEME BONUSU unuzu alın diye. Sizin derdiniz site değil belli oldu Bilgilerimizi niye çalışıyorsunuz?

Stbygul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
62
28
Bonus bitebilir sıkıntı yok siteye giriyorum karşıma çıkıp duruyor deneme bonusunuzu alın diye . Bedava parayı almamakta kabalık olur. Bilgilerimi girerek zaten risk aldığımın farkındayım üye oluyorum bonus bitti diyor, tamam olabilir bitebilir, promosyonlarda neden hala ilan duruyor 250 DENEME BONUSU unuzu alın diye. Sizin derdiniz site değil belli oldu Bilgilerimizi niye çalışıyorsunuz?
Knk her zaman promosyonlar kısmına gir varsa sor normalde öyle yapıyordum herkesi yeni üye olunca bende promosyonlarda gördüğüm için kayıt oldum kaldırmamislardi o zaman ama şuan yok yani 3-4 saat oluyo

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
689
314
63
Yeni değil bu Dizayn Yapmış zengin süsü veriyor içki markası gibi site isminde hayır yok

Yerin7kat6

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
60
28
Knk her zaman promosyonlar kısmına gir varsa sor normalde öyle yapıyordum herkesi yeni üye olunca bende promosyonlarda gördüğüm için kayıt oldum kaldırmamislardi o zaman ama şuan yok yani 3-4 saat oluyo
Bundan sonra sorarım kesinlikle sağol kardeşim

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
385
97
28
Bak ben üye olduğum hiçbir siteyi unutmam iddialıyımdır yani bu konuda ben bu siteyi falan değilim üyeliğim var nasıl oldu bilmiyorum ama var bu işte bir fırıldak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...