- 2,471
- 1,327
- 113
Kendi paranızla kaç kere böle kazanç alabiliyorsunuz onu sorun kendinize…Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Kendi paranızla kaç kere böle kazanç alabiliyorsunuz onu sorun kendinize…Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Kolay kolay 100k ya ulaşmaz bir para. Yatırılmaz, sokağa atma paranıYatırım yapilirmi ne diyorsunuz varmı bilgisi olan
Yap yap 😂 yapda görYatırım yapilirmi ne diyorsunuz varmı bilgisi olan
nerden buluyorlar bu siteleri o daha garip ilk kez burda görüyorum bu siteyiArkadaş şu siteleri paylaşmak bile saçma Tokatçı olduğu resmi zaten
Kardes 3 bini bana at ben max çekim 25 qtarim sanaArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
DolandırıcıArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Atatürk'ün böyle bir sözü yok yalan söyleme.hiç düşünmüyolar 1000tl deneme bonusuyla slotlarda neden her bahıste para oduyor dıe hangi sitede slotlarda her bahıste para kazanıyorsun
site rtp oranını %1000 e cıkarmıs kazansınlarda yatırım yapsınlar diye
bizim insanımız dolandırırılmayı cıdden hakedıyor sizin gibi günde 100 kişiden 1000tl alsalar 100k guzel para![]()
Sahte site bariz , betcolarin yıllar önceki hali, bakiyem bitmez tam bitecek gibi olur farm atayım dersin Uçar katlanır hayatında görmediğin x Ler havada uçuşur, çöpe atacak paran varsa yatır ama dolandırıcı bil yani, hangi yatırım metoduna girersen gir aynı isim iban çıkar, benim de böyle bir projem var 1.000 kişi tokatlasan minimum 3 k dan 3 milyon yapar, mis gibiYatırım yapilirmi ne diyorsunuz varmı bilgisi olan
Ekran atsana bi panik yaratmak yerineOlm 10 dakikada 200 k oldu aw
Bana artık işbirliği gibi gelmeye başladı bu paylaşımlar. Kim yerse gibime geliyornerden buluyorlar bu siteleri o daha garip ilk kez burda görüyorum bu siteyi
Git yatiracagin paranın %1 le bir garibana 3 ekmek alsan daha sevaba girersinArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Yap yapYatırım yapilirmi ne diyorsunuz varmı bilgisi olan
Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Sıradan bir site olsa 20k yapmam imkansız gibi birşey dolandırıcıdır kesin.Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler