Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Ekli dosyalar
-
122.3 KB Görüntüleme: 1,006
Bariz dolandırıcıArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
3k yatırım çok . DeğmezArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
spor bahıslerı bıle acılmıyor bıldıgın tokatcı bu sıte bu ve bunun gıbı sıteler baya acıldı sartlar ya boyle yada yuzde 15 yatır seklınde dumene gelme gecenlerde bırısı yatırmıs aglıyordu formda benden demesıArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Üstteki yorumuma bak dahada uzatma bence konuyu şuan oynamaya devam edersen 15 dakka daha bakiye emin ol 100k olur22 k oldu 15 dk da sence yatırım yapılırmı buna tokatspor
Yatırım yap güvenilir yapın özellikle paylaşanlar yatırım yapsınlar güzel ödeme alırsın hemen yatırım yapArkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Pardon kusura bakma uzatmam bir dahaÜstteki yorumuma bak dahada uzatma bence konuyu şuan oynamaya devam edersen 15 dakka daha bakiye emin ol 100k olur
Olum sen aptalmisin ben sana tavır yapmadım senin derdin ne şimdi normal bir sey yazdim uzatma konuyu derken senin icin soyledim ama sizin gibiler hemen farklı anliyorPardon kusura bakma uzatmam bir daha
İşine bak lan
Yada uzat git yatirum yap gel ağla burda demekki senin gibilere bu yariyorOlum sen aptalmisin ben sana tavır yapmadım senin derdin ne şimdi normal bir sey yazdim uzatma konuyu derken senin icin soyledim ama sizin gibiler hemen farklı anliyor
Yeni moda artık bu tür bonuslar.Arkadaşlar şartlar böyle 20000 oldu bakiye yatırım yapılır mı. Sadece site hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler