- 6,410
- 3,384
- 113
Yılmadan, usanmadan saldiriyorsun savaşiyorsun helal olsun Allah yolunu, bahtını, kısmetini açık etsin ne diyeyimBoyun devrilsin emi knk
Yılmadan, usanmadan saldiriyorsun savaşiyorsun helal olsun Allah yolunu, bahtını, kısmetini açık etsin ne diyeyimBoyun devrilsin emi knk
Cok saol knk Allah razı olsun knk cok saol 🙏Yılmadan, usanmadan saldiriyorsun savaşiyorsun helal olsun Allah yolunu, bahtını, kısmetini açık etsin ne diyeyim
Yok bence daha hesap makinesi icat edilmisti demi www.alan adı yokten 2x2 tuşladiginda da giriyordu bence ya yoksa benmi yanlış hatırladım😆O zamanlar cepheden yeni gelmiştik hey gidi günler ilk üye olduğum siteydi erken teskere sonrası
sözde eklenıcekmıs arada kontrol edın dıyorlar vereceklerı 250 lırayı milyon dolar sanıyolar yazıkMerhaba bilen varsada ben tesadüfen önüme düştü kayıt oldum 250 TL bakiye ekliyor 1 kat çevir minimum 250 çek Max 10 kat çek üstüne yatırım şartsız Berki üye olmayan vardır ala bilir ödeme geldi
Aldığınız deneme bonusundan kazanabileceğiniz tutar max 10 katıdır
https://m.betlike691.com/tr/
Valla dost o kadar haklısın ki kelime bulamadımYok bence daha hesap makinesi icat edilmisti demi www.alan adı yokten 2x2 tuşladiginda da giriyordu bence ya yoksa benmi yanlış hatırladım😆
Bende talep verdik arayacaklar teyit vb çekimde teyit edilecektir dendi ikisinde olmadı eklendi çekim verildi sonuçta yatırımsiz denemek denememek üye olanlara kalmıştırsözde eklenıcekmıs arada kontrol edın dıyorlar vereceklerı 250 lırayı milyon dolar sanıyolar yazık
Betebet betlike bı tane daha vardı muhteşem üçlüO zamanlar cepheden yeni gelmiştik hey gidi günler ilk üye olduğum siteydi erken teskere sonrası
Harbi diğeri neydi bunlarda varya numaram da güncel değil yoksa smsleri durmazdı puahahaBetebet betlike bı tane daha vardı muhteşem üçlü
Varsa bırak linklerini faydalanalimBetebet betlike bı tane daha vardı muhteşem üçlü
10 dkİşlem sırasındadır diyor kral sana kaç dk da eklediler.
Sağol reisim 🙏
1 ihtimal aile üzerinde kayıt olmuşuzdur hatırlamıyorsundurBen bu siteye üyeydim tekrar kayıt ol dedim oldu anlamadım bakalım bonus verecek mi 🙄🙄
Bende ana baba yok reis kimsem yok o yüzden tek tabanca üye her yere ben..1 ihtimal aile üzerinde kayıt olmuşuzdur hatırlamıyorsundur
2 ihtimal pasif hesapları silmiş olma ihtimali de vardır çoğu site genelde öyle yapıyor