http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betlike 250 TL Deneme Bonusu

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
246
43
Cepbankla 20 tl yatırdıgımız siteler

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
130
43
Iplerin kralı ilk bunlar buldu kanka ip çakışmasıni sonra lidyalılar parayı buldu

Dekankey

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
22
3
Merhaba bilen varsada ben tesadüfen önüme düştü kayıt oldum 250 TL bakiye ekliyor 1 kat çevir minimum 250 çek Max 10 kat çek üstüne yatırım şartsız Berki üye olmayan vardır ala bilir ödeme geldi

Aldığınız deneme bonusundan kazanabileceğiniz tutar max 10 katıdır
https://m.betlike691.com/tr/
sözde eklenıcekmıs arada kontrol edın dıyorlar vereceklerı 250 lırayı milyon dolar sanıyolar yazık

fenomenbey21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
68
121
33
sözde eklenıcekmıs arada kontrol edın dıyorlar vereceklerı 250 lırayı milyon dolar sanıyolar yazık
Bende talep verdik arayacaklar teyit vb çekimde teyit edilecektir dendi ikisinde olmadı eklendi çekim verildi sonuçta yatırımsiz denemek denememek üye olanlara kalmıştır

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,698
702
113
Ben bu siteye üyeydim tekrar kayıt ol dedim oldu anlamadım bakalım bonus verecek mi 🙄🙄

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,698
702
113
İşlem sırasındadır diyor kral sana kaç dk da eklediler.

fenomenbey21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
68
121
33
Ben bu siteye üyeydim tekrar kayıt ol dedim oldu anlamadım bakalım bonus verecek mi 🙄🙄
1 ihtimal aile üzerinde kayıt olmuşuzdur hatırlamıyorsundur

2 ihtimal pasif hesapları silmiş olma ihtimali de vardır çoğu site genelde öyle yapıyor

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,698
702
113
Maks 2500₺ çekim mi kral ekleme yaptılar

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
719
113
Ben öylesine üye oldum yineden üye yaptılar çekim yaparsak arıcaklarmış felan eklenmedi henüz