- 8,256
- 2,725
- 113
Ne zaman çektin reis ne zaman geldiÖdeme geldi konuyu açan arkadaşa tesekkurler
Ne zaman çektin reis ne zaman geldiÖdeme geldi konuyu açan arkadaşa tesekkurler
evet1000 talep veriyoruz demi aglar
aynen ama çevrime dikkat et satın alınabilir oyunlarda %10 etkiliyorBeyler ben simdi bonusu 1.250 tl yaptim 250 yatirip 1 kat cevirip 1 k cekiyorum degilmi ceken dostlar bi yarfimci oolabilirmi ne yapmaliyim site bakimda falan yaznalar olmus yardim lutfen
Tesekkurler dostum cekimde sorun yasarmiyim sen cekdinmi suan problem yok deilmi calisma var gibi bisiler soylenmis bi kac yorum onceaynen ama çevrime dikkat et satın alınabilir oyunlarda %10 etkiliyor
Konuyu açıp tek çekim yapamayan benim galiba herkesin ödemesi gelmiş site bakıma alınmış galiba sen yine de çekim verTesekkurler dostum cekimde sorun yasarmiyim sen cekdinmi suan problem yok deilmi calisma var gibi bisiler soylenmis bi kac yorum once
Ne bakımı daha ben çekicemKonuyu açıp tek çekim yapamayan benim galiba herkesin ödemesi gelmiş site bakıma alınmış galiba sen yine de çekim ver
Sen çekim ver ben onaylarımNe bakımı daha ben çekicem
Tesekkurler dostum cekersem paylasicam yaz sen konusuruzKonuyu açıp tek çekim yapamayan benim galiba herkesin ödemesi gelmiş site bakıma alınmış galiba sen yine de çekim ver
Ricalaryatırım yaparken hiç ümidim yoktu fakat 10 dakika gibi sürede ödeme geldi beyler
paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 712329
konu sahibine teşekkür etbekliyor da kaldıysa canlıdan bastırın bu arada ben canlıyı darladım direk onayladım yazıp manuel onayladı
bak keyfine eyvallahTesekkurler dostum cekersem paylasicam yaz sen konusuruz