- 719
- 155
- 43
muro baskan kaybolduMuroya verdik adam çekti ardından 2 kişiye daha verdim dur muroda verdi
muro baskan kaybolduMuroya verdik adam çekti ardından 2 kişiye daha verdim dur muroda verdi
daAdaş 5 dk da gelse neyse de gelmedi işte daha 1 saat oldu
Dost dm bakmadın eyvallahMuroya verdik adam çekti ardından 2 kişiye daha verdim dur muroda verdi
Neyi yanlış yapayım da herşey doğru piclik yapıyolar bana denk geldi odaŞevket özelden bana kullanıcı adını şifreni at çekeyim paranı birşeyi yanlış yapıyorsun
yeni 10 dk once aldım ben sol üstte bonus al var ona tıklaKayit olduk bonus yok arkadadlar bosa kayit olmayin
Mesaj nerdeDost dm bakmadın eyvallah
neden kibenim bakiyeyi sildiler anaparayı bıraktılar yavsaklar
yukarda bildirimin yanındaMesaj nerde
Sms. Kodu niye gelmiyorArkadaşlar Total olarak 20-25 kişi çekim yaptı kimse burda değil çekimi alan kayboldu. Bende ödeme aldım. İsteyen yatırsın çeksin parasını isteyende yatırmasın surda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama birilerinin kemiği ağrıyor galiba. Neyse benden bu kadar bu konu için yeterli desteği verdim. Bol şanslar.
eyv bin yaparsam denicem sagolasın bol şansArkadaşlar Total olarak 20-25 kişi çekim yaptı kimse burda değil çekimi alan kayboldu. Bende ödeme aldım. İsteyen yatırsın çeksin parasını isteyende yatırmasın surda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama birilerinin kemiği ağrıyor galiba. Neyse benden bu kadar bu konu için yeterli desteği verdim. Bol şanslar.
cevap vermiyor bilmiyorum 250yidirek 4 x bozum yaptım 4 e gitti 250 yatırıp 1 katta uçakta çevirdim sildiler 1000 tlyi anaparamı bıraktılarneden ki
uçakta gecerli degil ondan sildilercevap vermiyor bilmiyorum 250yidirek 4 x bozum yaptım 4 e gitti 250 yatırıp 1 katta uçakta çevirdim sildiler 1000 tlyi anaparamı bıraktılar
Yanlış birşey yapmışsındır. Kimsede böyle bakiye düzenleyip ana parayı bırakmadılar10. Defa red geldi üstelik bakiyeyi düzenlediler
Uçak geçersizcevap vermiyor bilmiyorum 250yidirek 4 x bozum yaptım 4 e gitti 250 yatırıp 1 katta uçakta çevirdim sildiler 1000 tlyi anaparamı bıraktılar