Bence yatirmayin bna da 200 bet den 1800 odedi bu site de bi bok varYarını bekleyecem ben
Bence yatirmayin bna da 200 bet den 1800 odedi bu site de bi bok varYarını bekleyecem ben
Bu deneme bonus hangi alanda geçerli? Spor yada slot?Yarını bekleyecem ben
Ben yapıyorum yatırım benden günah gitti. Beklemede kalın gelirse paylaşırımYarını bekleyecem ben
Yarın oderlerse atarım reis sıkıntı yokYarın sendeyiz o zaman çekersen Ben de yaparsam 250 atarsın geri gönderirim sana çekim yaparsan eğer ben de bunu yapabilirsem
Kardeşim güncelleme var şuan yatırım yapmaBen yapıyorum yatırım benden günah gitti. Beklemede kalın gelirse paylaşırım
Güncelleme var demişler niye yatiriyonBen yapıyorum yatırım benden günah gitti. Beklemede kalın gelirse paylaşırım
Wonnnnn Palmeras 2.50 2,5 üst 53 de girdim o kadar emindim kiYarın oderlerse atarım reis sıkıntı yok
Bende o maça 2.70 orandan dep gol atar oynamistim devre arasindaWonnnnn Palmeras 2.50 2,5 üst 53 de girdim o kadar emindim ki
Şunkarı kendi paramızla yapamayızWonnnnn Palmeras 2.50 2,5 üst 53 de girdim o kadar emindim ki
Bugün meritking kod attı 150 spin onunla 200 çektim onu city kazanır juve 2.5 üst Galatasaray 1.5 alt hiç para yokken 5k oldu bir andaWonnnnn Palmeras 2.50 2,5 üst 53 de girdim o kadar emindim ki
Ya gelmezse korkusu oluyor zaten o korku olmasa neler neler kazanmistim hep korkup vazgeçtiğim maçlar geliyor oran yüksek diye korkuyorum hepŞunkarı kendi paramızla yapamayız
Uyuyakalmışım onu çekemedim onu çekeyim sınırı yok muyduBugün meritking kod attı 150 spin onunla 200 çektim onu city kazanır juve 2.5 üst Galatasaray 1.5 alt hiç para yokken 5k oldu bir anda![]()
Kanka yatırımı kabul etti. Ana para çevrim var 250 onu yapıp çekim vericem. Dur bakalımAlooo çekim zaten yapamazsın
200 den fazla yoktuUyuyakalmışım onu çekemedim onu çekeyim sınırı yok muydu
Hadi sporda öyle yapıyoruz kanka slotta herkese ödemiş baksana site bilerek mi ödüyor anlamıyorum herkes slotta da 1500-2000 arası yapmış yatırum bekliyor train oyunu banada 1400 verdi aynı şekildeYa gelmezse korkusu oluyor zaten o korku olmasa neler neler kazanmistim hep korkup vazgeçtiğim maçlar geliyor oran yüksek diye korkuyorum hep
2000 mi yapman gerekiyor 1000 TL yazıyorduKanka yatırımı kabul etti. Ana para çevrim var 250 onu yapıp çekim vericem. Dur bakalım