Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiveri Evoplay Egypt Gods 200 FreeSpin Deneme Bonusu

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,123
2,304
113
Yürüsün gitsinler oradan oyun dandik zaten birde aynı oyunda yapmak imkansız ötesi Gates sweet falan olsa amenna sporda deneme bonusu yok elde edilen kazanç sporda geçmiyor tamamen kazancı engellemek için kurmuşlar sistemi paylaşan arkadaşa teşekkürler yinede
Gatesten çöp oyun yoktur

Adnanvara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
381
63
Arkadaşlar bende rein var beni sürekli kazandiran oyun var reel rus oyuna gireceğim
Osman Yalçınkaya ekib tutmuş benim sürekli bağlantı kesiyor onlar hakkında deli divane tutanak gelecek sizce verirlir tutanak birde samimi olduğum kızlarla zorla bağlantı kesiyor

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Arkadaşlar bende rein var beni sürekli kazandiran oyun var reel rus oyuna gireceğim
Osman Yalçınkaya ekib tutmuş benim sürekli bağlantı kesiyor onlar hakkında deli divane tutanak gelecek sizce verirlir tutanak birde samimi olduğum kızlarla zorla bağlantı kesiyor
Ne diyorsun aga anlamadık bişi

Zelihaizetin2203

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
56
28
DENEME BONUSU

1-19.07.2025 tarihinden itibaren kayıt olan herkes bu promosyondan yararlanabilir.

2-Bu promosyondan yararlanabilmeniz için telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.

3-Telefon numaranızı doğrulamak için üst menüde bulunan 'HEDİYE KUTUSU'na tıklayıp telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.
(Telegram adresimiz @betiveria grubuna da katılım sağlamanız gerekmektedir.)

4.Telefon numaranızı doğruladıktan sonra freespinleriniz otomatik hesabınıza yansıyacaktır(canlı destek hattımıza bağlanmanıza gerek yoktur)

5-Eklenen freespinler sadece Evoplay Egypt Gods oyununda geçerlidir.Kazancınızı da sadece burda kullanabilirsiniz.
Elde etmiş olduğunuz kazancı farklı alanda kullanmanız durumunda promosyon hakkınızı kaybetmiş olacaksınız.

6-Freespin'den doğan kazancınızı 2500₺ yapıp 250₺ çekim sağlayabilirsiniz.Sadece havale yönteminden kendi adınıza kayıtlı ibana çekim yapabilirsiniz.

7-Bu promosyondan minumum 18 yaş ve maksımum 60 yaşındaki üyelerimiz yararlanabilmektedir.

8- Aynı IP üzerinden bağlanan kullanıcılardan ve her ailden sadece bir tanesi bonus kampanyasından yararlanabilir. Suistimale yönelik tüm hareketler, bonusun ve bonustan doğan tüm kazançların silinmesine yol açabilir. Betiveria bu durumdan doğan hakları saklıdır.

9-Bu kampanya için Genel Kurallar ve Şartlar, Genel Bonus Kuralları ve Şartları geçerlidir.

alındı,teşekkürler