Ödeme yapıyor tşk dost.
Ekli dosyalar
-
595.2 KB Görüntüleme: 360
Spin saklama yemezler aslanım ağlama sonra yediler diyeOyun süper veriyor dostlar çektiğim 250 geri yatırdım şuan 5000 buldu deneyin derim.
Çektiği 250 yi geri yatırmışSpin saklama yemezler aslanım ağlama sonra yediler diye
Anlamasinlar diye yapmış onuÇektiği 250 yi geri yatırmış
Gatesten çöp oyun yokturYürüsün gitsinler oradan oyun dandik zaten birde aynı oyunda yapmak imkansız ötesi Gates sweet falan olsa amenna sporda deneme bonusu yok elde edilen kazanç sporda geçmiyor tamamen kazancı engellemek için kurmuşlar sistemi paylaşan arkadaşa teşekkürler yinede
Hay beyniniGrandpashabet çekim hızını denediniz mi ? Saniyeler içinde hesapta . Kullanıcı adı Niltam
Edepli konuş ben aldım kardeşim işine geliyorsa sende oyna alSpin saklama yemezler aslanım ağlama sonra yediler diye
Cratos cok sağlam
Abi 800 TL yi betsokçıkar da öder çekim paylaş yeri de değil maalesefCratos cok sağlam
Ne diyorsun aga anlamadık bişiArkadaşlar bende rein var beni sürekli kazandiran oyun var reel rus oyuna gireceğim
Osman Yalçınkaya ekib tutmuş benim sürekli bağlantı kesiyor onlar hakkında deli divane tutanak gelecek sizce verirlir tutanak birde samimi olduğum kızlarla zorla bağlantı kesiyor
Bende rein varNe diyorsun aga anlamadık bişi
Ne işe yarıyor o kanka satıyor musun?Bende rein var
alındı,teşekkürlerDENEME BONUSU
1-19.07.2025 tarihinden itibaren kayıt olan herkes bu promosyondan yararlanabilir.
2-Bu promosyondan yararlanabilmeniz için telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.
3-Telefon numaranızı doğrulamak için üst menüde bulunan 'HEDİYE KUTUSU'na tıklayıp telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.
(Telegram adresimiz @betiveria grubuna da katılım sağlamanız gerekmektedir.)
4.Telefon numaranızı doğruladıktan sonra freespinleriniz otomatik hesabınıza yansıyacaktır(canlı destek hattımıza bağlanmanıza gerek yoktur)
5-Eklenen freespinler sadece Evoplay Egypt Gods oyununda geçerlidir.Kazancınızı da sadece burda kullanabilirsiniz.
Elde etmiş olduğunuz kazancı farklı alanda kullanmanız durumunda promosyon hakkınızı kaybetmiş olacaksınız.
6-Freespin'den doğan kazancınızı 2500₺ yapıp 250₺ çekim sağlayabilirsiniz.Sadece havale yönteminden kendi adınıza kayıtlı ibana çekim yapabilirsiniz.
7-Bu promosyondan minumum 18 yaş ve maksımum 60 yaşındaki üyelerimiz yararlanabilmektedir.
8- Aynı IP üzerinden bağlanan kullanıcılardan ve her ailden sadece bir tanesi bonus kampanyasından yararlanabilir. Suistimale yönelik tüm hareketler, bonusun ve bonustan doğan tüm kazançların silinmesine yol açabilir. Betiveria bu durumdan doğan hakları saklıdır.
9-Bu kampanya için Genel Kurallar ve Şartlar, Genel Bonus Kuralları ve Şartları geçerlidir.
Güncel kinki ne knkaalındı,teşekkürler
kaybedildioyun boktan mk 2500 degil 25 tl bişe olmaz