Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiveri Evoplay Egypt Gods 200 FreeSpin Deneme Bonusu

slhmrt66511

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
16
3
DENEME BONUSU

1-19.07.2025 tarihinden itibaren kayıt olan herkes bu promosyondan yararlanabilir.

2-Bu promosyondan yararlanabilmeniz için telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.

3-Telefon numaranızı doğrulamak için üst menüde bulunan 'HEDİYE KUTUSU'na tıklayıp telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir.
(Telegram adresimiz @betiveria grubuna da katılım sağlamanız gerekmektedir.)

4.Telefon numaranızı doğruladıktan sonra freespinleriniz otomatik hesabınıza yansıyacaktır(canlı destek hattımıza bağlanmanıza gerek yoktur)

5-Eklenen freespinler sadece Evoplay Egypt Gods oyununda geçerlidir.Kazancınızı da sadece burda kullanabilirsiniz.
Elde etmiş olduğunuz kazancı farklı alanda kullanmanız durumunda promosyon hakkınızı kaybetmiş olacaksınız.

6-Freespin'den doğan kazancınızı 2500₺ yapıp 250₺ çekim sağlayabilirsiniz.Sadece havale yönteminden kendi adınıza kayıtlı ibana çekim yapabilirsiniz.

7-Bu promosyondan minumum 18 yaş ve maksımum 60 yaşındaki üyelerimiz yararlanabilmektedir.

8- Aynı IP üzerinden bağlanan kullanıcılardan ve her ailden sadece bir tanesi bonus kampanyasından yararlanabilir. Suistimale yönelik tüm hareketler, bonusun ve bonustan doğan tüm kazançların silinmesine yol açabilir. Betiveria bu durumdan doğan hakları saklıdır.

9-Bu kampanya için Genel Kurallar ve Şartlar, Genel Bonus Kuralları ve Şartları geçerlidir.

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
63
28
Aynı oyunda mı 2500 yapcaz

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
1,585
113
oyun boktan mk 2500 degil 25 tl bişe olmaz

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
154
43
Yürüsün gitsinler oradan oyun dandik zaten birde aynı oyunda yapmak imkansız ötesi Gates sweet falan olsa amenna sporda deneme bonusu yok elde edilen kazanç sporda geçmiyor tamamen kazancı engellemek için kurmuşlar sistemi paylaşan arkadaşa teşekkürler yinede

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
265
63
Yürüsün gitsinler oradan oyun dandik zaten birde aynı oyunda yapmak imkansız ötesi Gates sweet falan olsa amenna sporda deneme bonusu yok elde edilen kazanç sporda geçmiyor tamamen kazancı engellemek için kurmuşlar sistemi paylaşan arkadaşa teşekkürler yinede
En güzel yorumlardan biriydi teşekkürler dostum

Musto9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,465
660
113
teşekkürler Bende oldu bakalım çekim verdim gelince yazarım

Musto9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,465
660
113
Ödeme geldi eyvallah

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
115
43
fs kazancı aynı oyunda geçerli boşa vakit kaybetmeyin

bughunterx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
12
8
paylaşan arkadaşa teşekkürler. ilk freespinlerden 99TL çıktı. sonrasında 7.5TL'lik oynamaya başladım sonra 10a çıktım sonra 20liraya çıktım. bir anda 2900 lira oldu hesap :D şimdi çekim talebi yolladım sonucu ileteceğim.

bughunterx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
12
8
paylaşan arkadaşa teşekkürler. ilk freespinlerden 99TL çıktı. sonrasında 7.5TL'lik oynamaya başladım sonra 10a çıktım sonra 20liraya çıktım. bir anda 2900 lira oldu hesap :D şimdi çekim talebi yolladım sonucu ileteceğim.
benim çekimim geldi. söyledikleri oyun dışında hiçbir oyuna girmedim.

1754432632323.png