Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betigma 1000 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
kasayı 4k yaptık 250 tl yatırım yaptım hiçbir slot oyununa giremiyorum direkt engelliyor, para çekimi de yaptırmıyor. yatırdıgım paranın çevrimini yapamıyorum destek de 1 saattir kontrol ediyor.

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
254
63
kasayı 4k yaptık 250 tl yatırım yaptım hiçbir slot oyununa giremiyorum direkt engelliyor, para çekimi de yaptırmıyor. yatırdıgım paranın çevrimini yapamıyorum destek de 1 saattir kontrol ediyor.
Nasıl aga smslere bakayım dedim biz bugün yatırdık aldık 250 TL yatırıp 500 çektik bileydim bu yorumları yatirmazdik ama sorun olmadı bizde hemen gönderdiler

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
101
43
Çekim yapıldı tesekurler paylasan arkadaşa

ozer7890

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
1
3
Bende cekim verdim 1 saattir bekliyorum parayi yatirirken bes dakkada geciyorlar hesaba öderken 1 saat bekletiyorlar

Kateleya

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
2
3
Ben 4800 yaptım oyunlara girişimi durdurdular. Neymiş yatırım yapmadan bakiyeyi kullanamaz mışım.

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
101
43
Yok siteden kaç para alıyosun diye sordum kardeşim... Malum konu başlığı bu değil, ki kazanç paylaşımların yeri de burası değil. Senin de bunu bildiğini düşünüyorum.
Es geçe bilirsin moruk ben gördüm mü böyle benim gibi paylaşanları es geçiyorum. Yorum bile yapmıyorum illa böyle paylaşımların altından birşeyler aramayı bırakın. Kazancım belli gördüğü . gibi fotoda. ve extra olarak paylaşıp bonus alıyorum.

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Es geçe bilirsin moruk ben gördüm mü böyle benim gibi paylaşanları es geçiyorum. Yorum bile yapmıyorum illa böyle paylaşımların altından birşeyler aramayı bırakın. Kazancım belli gördüğü . gibi fotoda. ve extra olarak paylaşıp bonus alıyorum.
Es geçemem şeker kardeşim çünkü forum bi kültürdür forum da takılmanın belli başlı kuralları vardır. Ne kadar güzel söylemişsin paylaştığımda bonus alıyorum diye o halde bunun konu başlığı var onun altında paylaşalım. Sevgilerle... Bir gün forum kültürünü anlaman dileğiyle...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Neden o es gecsinki?cekim paylasim konusu belli adam hakli bide yuzsuz yuzsuz konusuyorsun.forum kullanmayi ogrende bosuna kufur yeme.he kufur yemek haz veriyorsa o zaman durma dvm 🤣🤣

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
101
43
Es geçemem şeker kardeşim çünkü forum bi kültürdür forum da takılmanın belli başlı kuralları vardır. Ne kadar güzel söylemişsin paylaştığımda bonus alıyorum diye o halde bunun konu başlığı var onun altında paylaşalım. Sevgilerle... Bir gün forum kültürünü anlaman dileğiyle...
Anlaşıldı

34ESCOBAR34

CheGuevaraGibiKonuşuramaPabloEscobarGibiDavranırdı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
983
269
63
Üye olmayın para yatiriyorsun bakiyeyi siliyorlar 48 saat inceleme cart curt konuyu kim actiysa kilit koyun kapatin