- 251
- 47
- 28
4 sattir daha gelecek
Siteye giriş yapamayan var mı
Saat kaçta verdin , çekim talebin beklemede mi yoksa işlemde mi?4 sattir daha gelecek
evet açtılarCanlı desteğe baglan oyunlara giremiyorum de açıyorlar
bu adamdan para alıp çekimi gelenler bu adama dönüş (ödemeyen olursa adminlere söyle banlasınlar reis)Dostum sabah 21 kişiye yardımcı oldum kimseden 500 felan istemedim onların öyle demesine rağmen attığımı at yeter dedim inan 1 kişi dönmedi hiç birinin mi çekimi gelmez insan oğlu çiğ süt emmiş daha 1 Allah’ın kuluna yardımcı olmayacağım roll açmayacağım sinirlerim bozuldu paraya ihtiyacım yok ama yaptıkları ayıp
Bendede ayni belliiki carpildik bu ibinelere2 saattir inceleme var diyorlar hesabıma giriş yapamıyorum
İşte bu forumda böyle orrrspu çocukları var kardeşim. Başta @Tanjuk39 piji olmak üzere bicok it var.Dostum sabah 21 kişiye yardımcı oldum kimseden 500 felan istemedim onların öyle demesine rağmen attığımı at yeter dedim inan 1 kişi dönmedi hiç birinin mi çekimi gelmez insan oğlu çiğ süt emmiş daha 1 Allah’ın kuluna yardımcı olmayacağım roll açmayacağım sinirlerim bozuldu paraya ihtiyacım yok ama yaptıkları ayıp
Naptın kirveBenimde öyle
gerçekten bu konu beni çok üzdü kalbimden vuruldum en yakın zamanda hak yerini bulsun isterim allah rahmet eylesinİşte bu forumda böyle orrrspu çocukları var kardeşim. Başta @Tanjuk39 piji olmak üzere bicok it var.
boşa oldunÜye olduk kod nedir.
1000FSBETİGMAboşa oldun
Çek10000 oldu bakiye
Canlı destekte bekliyorum.bobuslarda böyle bir bonus yok.1000FSBETİGMA
Bu kodu kabul etmedi