Çoğu kişi yazdı onu yatirim yapimca oyunlara girilmiyordu diye sonra düzelmiş amabenim dışımda giremeyen varmı
Yalnız değilsin bende bekliyorum ilerleyen saatlerde düzelecekmiş.yatırım yaptım oyunlar gitti ilerleyen dakikalarda düzelecek dedi bu kadar kişi çekim yaptı ben tokat yicem şansıma herhalde 😆
Oyunlarda problem yok şuanda ben çeviriyorum spinleri 200 spin kaldı kasa 2600 şuandaYalnız değilsin bende bekliyorum ilerleyen saatlerde düzelecekmiş.
Aynı hata bende var arkadaslarYalnız değilsin bende bekliyorum ilerleyen saatlerde düzelecekmiş.
Gelir bekleBenimki 12 saat oldu yok ha
kanka bu muhtemelen yatırımdan sonra fekan oluyorOyunlarda problem yok şuanda ben çeviriyorum spinleri 200 spin kaldı kasa 2600 şuanda
Sağol1000FSBETİGMA
1000 FS (1 bet)
3k yap 250 yatır 1x çevir 1k çek
www.betigma20.com
Ekli dosyayı görüntüle 796630
arkadaşlar çekim yapanlar birbirimize yardımcı olsak çok iyi olur bende 250 arıyorum şuanİban at dost
Kardeş valla ben yatırım yaptım çevirdim şuan ödeme yapamıyorlarmış ilerleyen saatlerde süzelcekmişarkadaşlar çekim yapanlar birbirimize yardımcı olsak çok iyi olur bende 250 arıyorum şuan
ne var ssde laDolandirici oldiguna inanmamnz icin bumu paylasmaliyim
bide adamlara küfür etmişain aidşwğdşğşfwDolandirici oldiguna inanmamnz icin bumu paylasmaliyim