- 592
- 328
- 63
Bitti galibaBonus hesaba geçmedi kayıt Olduk
Bitti galibaBonus hesaba geçmedi kayıt Olduk
Böyle şansın ben hep benim başıma gelir aga 4 site üye olduk bonus alamıyoruzBitti galiba
Bize niye gelmedi 2 saat oldu canlıya bı sorum bakalımÇekim talebi verdim. 10 dk sürmedi hesaba geldi başarılı 👍
Alan aldı çeken çektiadamlar dolandırıcı üye oldum bana bonus vermediler. Konu kilit
utanmasalar bide domal diyecekler şu siteleri paylasmayin harbiden kufur ederim bak1000FSBETİGMA
1000 FS (1 bet)
3k yap 250 yatır 1x çevir 1k çek
www.betigma20.com
Ekli dosyayı görüntüle 796630
ben alamadıktan sonra benim için dolandırıcıdır. Bonus bittiyse promosyonlardan kaldıracaksın ama yok kaldırmıyorlar. Yaptıkları adilik.Alan aldı çeken çekti
geçen gün burda öyle bi arkadaş yardımcı olmuştu 100 tl atabilirsen 200 atıyım diye param gelir gelmez 200 dönüş yaptım oda insan evladıymışki 100ünü tekrar gönderdiDostum sabah 21 kişiye yardımcı oldum kimseden 500 felan istemedim onların öyle demesine rağmen attığımı at yeter dedim inan 1 kişi dönmedi hiç birinin mi çekimi gelmez insan oğlu çiğ süt emmiş daha 1 Allah’ın kuluna yardımcı olmayacağım roll açmayacağım sinirlerim bozuldu paraya ihtiyacım yok ama yaptıkları ayıp
Hangi yöntem hocam anında banka mı ?ÖDEME HALA GELMEDİ 4 SAAT OLDU
Evet anında banka ile çektim 4 saattir beklemekHangi yöntem hocam anında banka mı ?
AĞFŞĞWŞFĞWŞFĞWŞFĞŞWĞGW ilk defa senden duydum erken bakıp kapaydınızBu altyapı hep böyle yapıyor üye yapıp bitti diyor