Hangi yöntemle çektin ne kadar sürdü gelmesiCekim geldi beyler
Hangi yöntemle çektin ne kadar sürdü gelmesiCekim geldi beyler
kumar oynayıpta borcu olmayan varsa anlımı karışlarım borç hiç azalmıyor aksine daha yükseliyor bu kumar illetinden kurtulmadıkçada sonuç değişmezBorç yüzünden neler yaşadım bir bilsen 110 binlik borca 3-4 yılda neredeyse 300k yada fazlasını Ödemişdir. Öde öde bitmiyor du lanet olası borç
Gelir kanka afiyet olsunYarım saat oldu beklio fazla bakiye de düzenlenmedi şuan bakalım paratim verdim
Çevrim var 1 katYatırım yaptıktan sonra hemen çekiyor muyuz
hangi oyunda gecerli bilgin varmi bonusYatırım yaptıktan sonra hemen çekiyor muyuz
Hz adem ve Hz Havva bugünleri görseydikumar oynayıpta borcu olmayan varsa anlımı karışlarım borç hiç azalmıyor aksine daha yükseliyor bu kumar illetinden kurtulmadıkçada sonuç değişmez![]()
Kaç dk sürdü bizimki 6 saat oldu yaCekim geldi beyler
Dost ben kaldim laa ne olacak böyleDostlar canlıyı aşırı darladım
İptal edin bidaha vericem dedim
Etmediler çekiminiz ödenicektir dediler
Denmesiyle beraber ödenmesi bir oldu
Ekli dosyayı görüntüle 796755
6 saatin sonunda alabildim ödememi özel oranları bekleyip mutlu mutlu uyucamDostlar canlıyı aşırı darladım
Yatırım yaptım çevrim yapmak istiyorum ama oynatmıyor oyunlarıÇevrim var 1 kat
Dost bana sponsor olabilir misin 400 olarak geri atarım bakiye duruyor öyle6 saatin sonunda alabildim ödememi özel oranları bekleyip mutlu mutlu uyucam
Dost canlıyı darla ben darladım 3 4 defa bağlandımDost ben kaldim laa ne olacak böyle
@Farukozturkjk19033 Bu arkadaş yüzünden artık forumdaki hiçbir kimseyle para alışverişi yapmıyorum dostDost bana sponsor olabilir misin 400 olarak geri atarım bakiye duruyor öyle
Gözün aydın reisDostlar canlıyı aşırı darladım
200 kişi siradaDost canlıyı darla ben darladım 3 4 defa bağlandım
iptal et dedim 5 6 saat oldu bidaha yatırcam dedim
Kontrol etti iptal edemem çekim ödencektir dedi
Direk ödediler canlıya bağlan çok sert çıkma ama biraz laf yap
Ödüyorlar