- 77
- 86
- 18
Kimlik yolladın mı
Kimlik yolladın mı
ben sweetde yaptımKral hangi oyun mantıklı
hyr istemedi 4 saat oldu canlı en kısa zamanda ödencek dediKimlik yolladın mı
Kyc2 de yapmadın demihyr istemedi 4 saat oldu canlı en kısa zamanda ödencek dedi
hayırKyc2 de yapmadın demi
Sen daha buraya geleli 1.2 gün olmuş neyin artıisliğini yapiyon da laf sokuyon biraderbide bu altyapı öder diyorlar daha piyasayı çıkalı 2 ay olmuş sanki everymatrix![]()
Öder diyosak öder çamur atma biraz aklin çalişsa anlardın gerçekten yoğunluk olduğunu çok güzel bonus Allah bilir kaç bin kişi aldı kaç bin kişi çekim bekliyor nasıl sana 10 dk da ödesinler bakiyem silindi diyenler kural ihlali yapmıştır çok gördük burda biz bu alt yapılar eninde sonunda öder en sonki 10 saat sonra ödemiştibide bu altyapı öder diyorlar daha piyasayı çıkalı 2 ay olmuş sanki everymatrix![]()
Aynen at yersen hesabıeski hesapların şifresini unuttuğum için yenilenmiyorda maile gelmiyor o yüzden sen çok kafana takma
Dost ödicek bu alt yapı hep bunu yapıyor kural ihlali yapmadığın sürece akşama kadar ödicek senin bilmen lazımUlan şöyle bi 1000 tl atıcaklarına 10 bin 100 bin atsalarda beklediğimize değse
forumdada çekiliş yapıp bayramı noktalasak
Çok biliyon ya bu altyapının en eski sitesi hangisi 1 aylık falan mıBazı şey diyen arkadaşlar var bonus çok iyi zaten belliydi ödemez arkadaşlar burda olanlar bilir bu alt yapılı siteler hep yüksek bonus veriyor ve çok insan katılıp kazandığı için bayaa gecikiyor ben kalıbımi oraya koyuyorum ki yatacak eminim yani dolandırıcı olsa direk yatırımdan sonra engeller
Bu sitelerden 9 10 tane geldi hepsi aynı mevzu oldu sen daha yeni olduğun için bilmezsin o yüzden canını sıkma senÇok biliyon ya bu altyapının en eski sitesi hangisi 1 aylık falan mı
Teşekkürler admin 👍
Jp havale ile çek reisimSürekli redliyorlar cekimi