- 12,036
- 4,765
- 113
Site baktı herkez çekiyor belkide ödemeyecek bilemiyorum vlla
Günaydın kankamSite baktı herkez çekiyor belkide ödemeyecek bilemiyorum vlla
Götüme koyim benim suçum millete çekim yaptırdık
Sorunu buldum canlıya anlatamıyorum çevrim surda gözüküyor yüzde 39 du 50 lira oynadım 41 oldu orda Bi hata var hay şansıma yaKankam gates sweet denesene
Böyle canlı yardımın amq ben buldum hatayı anlatamiyorum bana spimden 2850 çıktı onun cevrimini istiyor amqSorunu buldum canlıya anlatamıyorum çevrim surda gözüküyor yüzde 39 du 50 lira oynadım 41 oldu orda Bi hata var hay şansıma ya
Bak oe larina ne diyorlarBöyle canlı yardımın amq ben buldum hatayı anlatamiyorum bana spimden 2850 çıktı onun cevrimini istiyor amq
Kanka çevir eğer para yatırdıysan hala çevrim istiyorsa zaten 1000 tl çekebiliyorsun 3000 tl zaten yapmışssın canlıya yaz ona göreBöyle canlı yardımın amq ben buldum hatayı anlatamiyorum bana spimden 2850 çıktı onun cevrimini istiyor amq
Banada 800 tl çıkmıştı ben 2000 tllik çevrim yaptım kankaBak oe larina ne diyorlar
sweet iyidi dostHangi oyunu onerirsiniz
Spinler icin dostsweet iyidi dost
Sonra bitince sweet girerimsweet iyidi dost
Sen hangisini oynadin spinlerinsweet iyidi dost
Abi kelime oyunu var spinleri 3000 e tamamlayın diyor tamamladım sindi düşecek kabul etmiceklerBanada 800 tl çıkmıştı ben 2000 tllik çevrim yaptım kanka
Ama 2 saat oldu ödüyeceklerini sanmıyorum
the dog houseSen hangisini oynadin spinlerin
Eywthe dog house
Kanka dog house spinlerden 2500 fln verdi banaSen hangisini oynadin spinlerin
Üye olduk daha önce kullanmışsınız diyor bonusuthe dog house
Çevrim yapınca kasa 3k mi oldu çekin verirkenBanada 800 tl çıkmıştı ben 2000 tllik çevrim yaptım kanka
Ama 2 saat oldu ödüyeceklerini sanmıyorum