- 18,346
- 7,713
- 113
100-200 spin satın al 3 olur belki
2850 çıktı spinden nasıl 3000 yaparız bunu
2850 çıktı spinden nasıl 3000 yaparız bunu
Reis kasayı 3k yaptık yardımcı olurmusun çekim yapalimKanka bi yanlışlıkla şuanda 110-120k felan vurup borçları bitirsem kendimle sevişirim herhalde wkkdkdmdmf
5 tl den ilk spinde 236 verdi kasa 3k oldu100-200 spin satın al 3 olur belki
Bir sürü kişiye attım geri döneceğim dedi hepsi eminim biri bile geri atmayacak dostum kusura bakma yetti yani 30 tane dm geldi amq 🤣🤣🤣Reis kasayı 3k yaptık yardımcı olurmusun çekim yapalim
Borç yüzünden neler yaşadım bir bilsen 110 binlik borca 3-4 yılda neredeyse 300k yada fazlasını Ödemişdir. Öde öde bitmiyor du lanet olası borçKanka bi yanlışlıkla şuanda 110-120k felan vurup borçları bitirsem kendimle sevişirim herhalde wkkdkdmdmf
Benimde öyleBorç yüzünden neler yaşadım bir bilsen 110 binlik borca 3-4 yılda neredeyse 300k yada fazlasını Ödemişdir. Öde öde bitmiyor du lanet olası borç
Ben geri dönerim gelir gelmez ama sende haklısın kendine göre haklısın teşekkürlerBir sürü kişiye attım geri döneceğim dedi hepsi eminim biri bile geri atmayacak dostum kusura bakma yetti yani 30 tane dm geldi amq 🤣🤣🤣
At iban sen son dostum kırmayım seni deBen geri dönerim gelir gelmez ama sende haklısın kendine göre haklısın teşekkürler
Benimde öyle
Gönderebildim mi bakarmisin reis dm yeAt iban sen son dostum kırmayım seni de
Kendi paramızla olmuyor şunlarÇekimi verdim @fearjr1992 dost geldiği gibi dönüş yapıyorum
dmÇekimi verdim @fearjr1992 dost geldiği gibi dönüş yapıyorum
Vallahi öyle yatırımın tek kat çevrimi vardı 50 betten 2 çevirmeye oyuna aldı 9 k ödediKendi paramızla olmuyor şunlar
Kardeşim adamsın sen kimseyi kırmamışsın. Bu site için degil ama bayram bonuslarından dolayı yatırımlı olan kazançlarımı çekmek için 250 TLye ihtiyacım var depremzedeyim istersen kimlikte dogum yerimin fotosunuu atarım.At iban sen son dostum kırmayım seni de
Afiyet dostÇekimi verdim @fearjr1992 dost geldiği gibi dönüş yapıyorum
Kardeşim çok poku çıktı 20 kişiye 260Kardeşim adamsın sen kimseyi kırmamışsın. Bu site için degil ama bayram bonuslarından dolayı yatırımlı olan kazançlarımı çekmek için 250 TLye ihtiyacım var depremzedeyim istersen kimlikte dogum yerimin fotosunuu atarım.