Çıkan kazanc sadecee slot muHızır geldi. Ben de 4 k yaptım dost 🤣🤣
Çıkan kazanc sadecee slot muHızır geldi. Ben de 4 k yaptım dost 🤣🤣
Attım dost teşekkür ederim@Beeinvaan yatıcam çözemediysen dm iban at
Öyle yazıyor deneyeceğiz ben slot oynadımÇıkan kazanc sadecee slot mu
Arkadaşları için Kara Murat kendini feda ettiHerkes adına kendimi feda edip 250tl yatiricam ama şunu soyliyim slotları kesinlikle sahte hani sahte değilse gerçekten hiç bişey bilmiyorum hiç bu kadar emin olmamistim yine de deneyelim dolandırıcıysa herkes bilgilenmis olur
Kolayca yaptım
şimdi 250 tl bulmakta @Farukozturkjk19033 olayından sonra para alışverişine karşıyım
Ama param yok bakalım nasıl çekicez bunu
Güncelleme var diyor yatırım yaptirmiyorArkadaşları için Kara Murat kendini feda ettiHadi bakalım çevir kazı yanmasın sssdassss
![]()
Ondan önce biz yaptık çekim beklemedeArkadaşları için Kara Murat kendini feda ettiHadi bakalım çevir kazı yanmasın sssdassss
![]()
Ben 5 dk önce yaptım yatırımı çektim.Oyuna girerken de Slot oyunlarına girmeye izniniz yok hatası verdi. Destek düzeltti. Çekim verdimGüncelleme var diyor yatırım yaptirmiyor
PUHAHAHAHAHA DAHA YATİRİM YAPMADAN BAKİYEYİ SİLDİLER ŞAKA GİBİ SALAKLAR BARİ YATİRİM YAPMAMI BEKLESEYDİNİZHerkes adına kendimi feda edip 250tl yatiricam ama şunu soyliyim slotları kesinlikle sahte hani sahte değilse gerçekten hiç bişey bilmiyorum hiç bu kadar emin olmamistim yine de deneyelim dolandırıcıysa herkes bilgilenmis olur
Şu çektim diyenler ne kadar şuursuz insanlarımız yaPUHAHAHAHAHA DAHA YATİRİM YAPMADAN BAKİYEYİ SİLDİLER ŞAKA GİBİ SALAKLAR BARİ YATİRİM YAPMAMI BEKLESEYDİNİZ
Niye silsinler desteğe bağlanPUHAHAHAHAHA DAHA YATİRİM YAPMADAN BAKİYEYİ SİLDİLER ŞAKA GİBİ SALAKLAR BARİ YATİRİM YAPMAMI BEKLESEYDİNİZ
20 kuruş durKac bet 5 kurus mu
Dost hangi yöntem ile çektin25 dk da ödendi. Kurallara uyun ödenir. Bol şans herkese Ekli dosyayı görüntüle 796651
Kuralı ne25 dk da ödendi. Kurallara uyun ödenir. Bol şans herkese Ekli dosyayı görüntüle 796651