bendede oyleydi fazladan bi 50 fastim duzeldiAynı durum çattik
bendede oyleydi fazladan bi 50 fastim duzeldiAynı durum çattik
Ben fazladan 250 oynadım gene Yok hayırlısı balım canliya baglanalimbendede oyleydi fazladan bi 50 fastim duzeldi
EvetBeyler Freespinden çıkan para ile her oyunda oynayabiliyor muyuz Pragmaticte.
Hayır neredeyse 1000 tl lik çevrim yaptım siz hallettiniz miHalledin mi
Yok be canliya baglanalim bı bekliyomHayır neredeyse 1000 tl lik çevrim yaptım siz hallettiniz mi
spin satın alımı serbest mi ki
Bilmiomkispin satın alımı serbest mi ki
Reis oyuna girmenize izin verilmiyor diyor sizde ne kadar sürede düzeldi ?Bilmiomki
Canlıya söyledim ondan sonra düzeldiReis oyuna girmenize izin verilmiyor diyor sizde ne kadar sürede düzeldi ?
Sağol reis.Bende sıradayım 20 dkdır bağlanmayı bekliyorum.Canlıya söyledim ondan sonra düzeldi
At biraz emri vaki olmuş ama atayım kardesim
Aq milletinde vorcu varki stresten burda bonus kovalayıp dışarı çıkmıyor birde burda oluşunu 25 k borca bağlamış 1 ay çalış ödersin 25 k borcun stresinden nolur laArkadaşlar konuya açıklık getireyim çekim ilsnekni anında banka ile yapılmakta hızlı sonuç almak isteyen bide bir sonraki bayramda herkes kumarı bırakmış olsun biraz sosyalleşin mk ne işimiz var burda dışarı çıkın biraz etrafı gezin eve kapanmış boş işlerle uğraşıyoruz ben niye burdayım 25 k borç var stresten disari çıkamıyorum
Kral İzmir kizalddiAq milletinde vorcu varki stresten burda bonus kovalayıp dışarı çıkmıyor birde burda oluşunu 25 k borca bağlamış 1 ay çalış ödersin 25 k borcun stresinden nolur la
kac dakikada grldi dost ben hala brkliyor diyo bakiye duzeltmede olmadi dahaÖdeme yapıyor dostlar
İşleminizi kontrol ediyorum yazdi bidaha yazmadı 10 dakika olduSağol reis.Bende sıradayım 20 dkdır bağlanmayı bekliyorum.