Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betibas 500 TL Deneme Bonusu

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
429
83
Okundu
Agent's avatar
Saruhan
03:02
-Bonus talep et kısmından talep edebilirsiniz.
-Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppelin, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.
- Yatırım ve çekim talebinizi Havale (EFT) yöntemi üzerinden sağlamanız gerekmektedir.
- 5000₺'ye ulaşan bakiyeniz ile 250₺ yatırım sağladıktan sonra minimum ve maksimum 500₺ çekim yapabilirsiniz.
- Çekim işleminizden sonra yatırmış olduğunuz 250₺ ile devam edebilir 1x çevrim sonrası kazanç sınırsız olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Boşuna üye oldum

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
1,117
113
Ana sayfada sol üstte 3 çizgi var ona tikloyorsunuz bonus talep var ona tıkla talep et eklenir onuda bilmiyorsanız yeni baslamisiniz demektir yeni basladiysanda bu yoldan iş işten gecmeden dön
Hayatını karartma güzel kardesim

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Ana sayfada sol üstte 3 çizgi var ona tikloyorsunuz bonus talep var ona tıkla talep et eklenir onuda bilmiyorsanız yeni baslamisiniz demektir yeni basladiysanda bu yoldan iş işten gecmeden dön
Hayatını karartma güzel kardesim
1000044179.jpg
Güzel kardeşim algı yaratma biz de biliyoruz talep etmeye açılmayan sayfanın neyini talep edelim?

Byusufoglu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,293
487
83
bi an kurallar da 5000 yap 500 yatır ve ban yiyeceksin diyor sandım

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
533
113
Bonus talep açılmıyor ya

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
50 Gold B.V. işletiyor. Buda tıpkı Kasego Global gibi hergün yeni bir site açıyor. İyidir kötüdür bilmem ama buraya sponsor değilse deneme bonusu alırsam bundan da kazanç sağlarsam bir dakika arkama bile bakmam. :D

Murat_Cinar06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,152
981
113
Siteyi Kurup Sonra Akılları Başına Gelmiş Bonus Alımları Kapalı Baktılar Büzük Yemiyor Kapayalım Demişler ki Bu Bonusu Alsanızda Oyunlara Ayar Çekmişlerdir Çoktan

bilir04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
294
96
28
Hesabımı askıya aldılar

bilir04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
294
96
28
[QUOTE="coskunoz, post: 7273497, member:bilmiyorum bence dolandırıcılık var bu sitede

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Değerli üyelerimiz yoğunluk kaynaklı BONUS TALEP sayfası geç açılmaktadır.
Sabrınız ve anlayışınız ve Betibas’ı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Telegram dan paylaştılar.

Nynby

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
40
28
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Valla kasa 6800 oldu 250 yatırdım 500 çektim 5 dk bile sürmedi gelmesi 250de sitede kaldı big bass splashdan devam inşallah onuda katlarim 😁😁

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,293
113
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Valla kasa 6800 oldu 250 yatırdım 500 çektim 5 dk bile sürmedi gelmesi 250de sitede kaldı big bass splashdan devam inşallah onuda katlarim 😁😁
Yalancıyı dilenci