- 61
- 28
- 18
benim dolandırıcım var, teşekkürler. Bu şartlar direk diyo ki ben ödemicem 
Kral hemen dolanril umarım yatirsinda şikayet konunu görürüzLink atmak çokmu zor konu açıyorsun bari link birak
Kral kimsenin dolandırılmasını istemem deneyip çekim yapmış olsam linki bırakırdım sana dm den atacam dene bakalım umarım öderLink atmak çokmu zor konu açıyorsun bari link birak
Kim dedi yatırım. Yapicam iyi dileklerin için teşekkür ederimKral hemen dolanril umarım yatirsinda şikayet konunu görürüz
Atma bilader kafanız mi güzel sizin anlamadım kiKral kimsenin dolandırılmasını istemem deneyip çekim yapmış olsam linki bırakırdım sana dm den atacam dene bakalım umarım öder
HahahahahYatırın yatırın 2500 ne ki holiganın yeni sitesi burası anında öder oto çekim var
Niye link atmıyorsun link versene diyenlere atıyorumAtma bilader kafanız mi güzel sizin anlamadım ki
Daşşak geçmeyin milletle bi gariban dolandırılırsa üzülürümYatırın yatırın 2500 ne ki holiganın yeni sitesi burası anında öder oto çekim var
Beyler uzak durun arkadastan milletin parasına cokturecekNiye link atmıyorsun link versene diyenlere atıyorum
Kesin öder hemen yatirBETHUB SPOR DENEME BONUSU
2500 TL OLARAK EKLENMEKTEDİR.
MİNİMUM ORAN ŞARTI 1.50
ÇEKİM ŞARTI : 5000 TL YAP 2500 TL YATIR 7500 ÇEK.
-
-
Beyler bu sitede tecrübesi olan var mı
Kimseye zorla para yatırın demiyorum bence çok parası olmayan yatırmasın zaten 2500 üzülmeyecek biri yatırabilir 😂Beyler uzak durun arkadastan milletin parasına cokturecek
Link varmı bı siteye bakinalmBETHUB SPOR DENEME BONUSU
2500 TL OLARAK EKLENMEKTEDİR.
MİNİMUM ORAN ŞARTI 1.50
ÇEKİM ŞARTI : 5000 TL YAP 2500 TL YATIR 7500 ÇEK.
-
-
Beyler bu sitede tecrübesi olan var mı
Ahhahahahahga2500 yatırımlı deneme bonusu olmaz milletin başını yakma
Oto he 😁😁😁Hahahahah
Ne gülüyon laAhhahahahahga