- 50,311
- 23,642
- 113
Hep kaldı hep üçte kaldı bir türlü 4'e düşmedi ama x'leri attı 50 1056 lira para verdikonuyu acan benim bana eklemedi hala 🤣🤣🤣
Hep kaldı hep üçte kaldı bir türlü 4'e düşmedi ama x'leri attı 50 1056 lira para verdikonuyu acan benim bana eklemedi hala 🤣🤣🤣
Kayıt olmam bişey değil 35 dakikamı çöp etti sadece canlı destekte ıkına ıkına cevap yazıyor firuze hanım neyse eyvallah reis
Hep kaldı hep üçte kaldı bir türlü 4'e düşmedi ama x'leri attı 50 1056 lira para verdi
Bakalım tüm slotlarda geçerli dedi bakalım 5.000 yapabilecek miyiz 1000 TL'yibana daha eklemedi
canlı kapalı değil 100 kişiyi geçince sıra otomatik buton kalkıyor 99 olunca tekrar geliyor o sırada bağlanrısan sırada kalıyorsunBu nasil yığılma ki saat 5 kim kac kisi istedi de kapattılar canlıyı alsınlar sitelerini bi tövbe yarabbim kral lafım snaa degil yanlış anlama
Bakalım tüm slotlarda geçerli dedi bakalım 5.000 yapabilecek miyiz 1000 TL'yi
Egt oyna belki olurBakalım tüm slotlarda geçerli dedi bakalım 5.000 yapabilecek miyiz 1000 TL'yi
Böyle bir şans olamaz uçağa girdim Bir de patladı yabana daha eklemedi
yanlış oyuna bakmayasan gates of olympus 1000 diye öbrüne girmebana daha eklemedi
Olme eşeğim olme yarin buluruz birseyler arkadas para atcak zaten gerek yok bir saat bekleyip vermezse bide harbi daralirimcanlı kapalı değil 100 kişiyi geçince sıra otomatik buton kalkıyor 99 olunca tekrar geliyor o sırada bağlanrısan sırada kalıyorsun
Pragmatik uçak var bir tane hıkgferEgt oyna belki olur
Ne zaman gülecek senin yuzunAllah belasını versin girmeden 26'da patladı Ulan girmeyeyim dedim
Vallahi yemin ediyorum doğru söylüyorsun ya girdim Bir de patladı yemin ediyorum sana arkasından var ya 6 70'de patladı Yani arkasından girmiş olsaydım bir yer boş geçip 5 K olmuştu 500 çekmiştiNe zaman gülecek senin yuzun
yanlış oyuna bakmayasan gates of olympus 1000 diye öbrüne girme
Sen cezaevi isini hallet bi para bulunur bir şekilde ordan kurtul amaVallahi yemin ediyorum doğru söylüyorsun ya girdim Bir de patladı yemin ediyorum sana arkasından var ya 6 70'de patladı Yani arkasından girmiş olsaydım bir yer boş geçip 5 K olmuştu 500 çekmişti
ben girdim canlı sırasında 10dk var bakalım eklicekler miOlme eşeğim olme yarin buluruz birseyler arkadas para atcak zaten gerek yok bir saat bekleyip vermezse bide harbi daralirim
Sen alırsan haber etben girdim canlı sırasında 10dk var bakalım eklicekler mi