- 433
- 110
- 43
Usdt yaz cikiyo knktrust wallette usdt bulamadım ya nasıl çekiyorsunuz
Usdt yaz cikiyo knktrust wallette usdt bulamadım ya nasıl çekiyorsunuz
Bilgi topluyolar üyr olmayın sitenin kendi adami bu paylasan arkadas ıp adresi istanbulda su anSite acilmiyor
bir sürü çıktı kanka hangisini seçmem gerekiyor ki siteden parayı cekmek icin uğraşıyorumdaUsdt yaz cikiyo knk
Kral t harfi var yeşil trc20 yazar ona çek gelirbir sürü çıktı kanka hangisini seçmem gerekiyor ki siteden parayı cekmek icin uğraşıyorumda
Yatirim mi yapacakmisUsdt yaz cikiyo knk
CekimYatirim mi yapacakmis
Dur dostum adamlari bordobereli yaptin 2 dk da sakin 🤣🤣Bilgi topluyolar üyr olmayın sitenin kendi adami bu paylasan arkadas ıp adresi istanbulda su an
Paribu veya binance derim. Kafan agrimaz
Reis direk siteden çekim tehlikeli ceza yersinParibu veya binance derim. Kafan agrimaz
Ha sen aktarma yapacaksın demiReis direk siteden çekim tehlikeli ceza yersin
AynenHa sen aktarma yapacaksın demi
ya ben sadece WhiteBIT TR kullanıyorum diğerleri patlak bende hesap acamıyorum. geçen ilk defa kripto çekim yaptım ordada adres onayla falan diyordu bir ton trafikle uğraştım pek bilgim yokParibu veya binance derim. Kafan agrimaz
Faydalanan dostlarım, emek karşılığı LİKE atarsaniz beni memnun edersiniz😎👍Ekli dosyayı görüntüle 896740
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 2.000₺’ye ulaştığı zaman 300₺,
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 3.000₺’ye ulaştığı zaman 400₺,
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 4.000₺’ye ulaştığı zaman 500₺,
- Tutarında bir çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Henüz aktifken alin diye seri şekilde linki bıraktım. Tikla şartı orada yaziyor. Bol şans🍀
Ya cok cesiti var zaten de. Benim demek istediğim sağlam yerden işini halletmendir. Yoksa gerisi senin tercihin knkya ben sadece WhiteBIT TR kullanıyorum diğerleri patlak bende hesap acamıyorum. geçen ilk defa kripto çekim yaptım ordada adres onayla falan diyordu bir ton trafikle uğraştım pek bilgim yok
WhiteBIT TR hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama hesabıma gelen kriptonun nerden geldiğini onaylamamı istemişlerdi bende kimin attıgını bulamadıgım icin sıkıntı yaşadım şirketten geldi dedim orayada binance diye salladım oldu ama pek içime sinmedi yaniya ben sadece WhiteBIT TR kullanıyorum diğerleri patlak bende hesap acamıyorum. geçen ilk defa kripto çekim yaptım ordada adres onayla falan diyordu bir ton trafikle uğraştım pek bilgim yok
Havaleler patlayinca Millet kriptocu oldu eheh 🤣