Ödeyince bilgi veirmisin baskanzlota çektim odeeyeceklermi acaba
Ödeyince bilgi veirmisin baskanzlota çektim odeeyeceklermi acaba
Oluyor mu öyle kralÖdeyince bilgi veirmisin baskan
Bilmiyorum ki merak ettim zlota geçerse haber etsin diye yazdimOluyor mu öyle kral
Trusta çekgates of olympus 1000 de 6300 yaptım kasayı şimdi kripto çekim vericem ama TRC 20 seçmem lazımmış WhitBIT TR diye bi kripto cüzdanı kullanıyorum pek bilgim yok şimdi ben adresimi nerden öğrenicem beyler bilgisi olan var mı ya
Borsadan arama kısmına Tron yaz üzerine bas orada adres çıkargates of olympus 1000 de 6300 yaptım kasayı şimdi kripto çekim vericem ama TRC 20 seçmem lazımmış WhitBIT TR diye bi kripto cüzdanı kullanıyorum pek bilgim yok şimdi ben adresimi nerden öğrenicem beyler bilgisi olan var mı ya
kral trust nedir falan hiç bilgim yok ya daha önce 1 kere çekim yaptım ondada usdt olarak çekmiştim sanırım. usdt çeksem olur mu cüzdan adresi olarak Tether (TRC20) (USDT_TRON) seçiliTrusta çek
Yine aynı şekil trust wallet indir yaz dünden anlatiyim istersen detaylikral trust nedir falan hiç bilgim yok ya daha önce 1 kere çekim yaptım ondada usdt olarak çekmiştim sanırım
Geldi mi kralzlota çektim odeeyeceklermi acaba
Site donuyor bonus aldik beklemedeyiz hadi bakalım
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 2.000₺’ye ulaştığı zaman 300₺,
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 3.000₺’ye ulaştığı zaman 400₺,
- 250₺ deneme bonusu bakiyeniz 4.000₺’ye ulaştığı zaman 500₺,
- Tutarında bir çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Henüz aktifken alin diye seri şekilde linki bıraktım. Tikla şartı orada yaziyor. Bol şans🍀
Her alanda geçerli mi500 TL çekim verdik kripto cüzdana bakalım dostlar haber ederim. Ayrıca bonus için teşekkürler.