http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betco ve Arsenal Maçı Hk.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,491
8,543
113
Arkadaşlar şunu merak ediyorum ilk devrede dakika 8 oranları ne ise devre kalanında aynı oranlar açıktı dakika 40 da oynasanız 30 da da oranlar hep aynıydı ben dakika 20 civarı oynadım normal gelmişti sonradan farkettim.

Şimdi bu maça devrede alt kalıp kazandığı halde iade geçilenler var mı ? çünkü kayneden kuponu sabit kaybetti olarak bırakmışlar aslında kayıp kazanç farketmeksizin iade geçilmesi lazım ya eğer ki kayıpları kayıp kazançları da iade geçmişse çok ağır karaktersizlik değil midir bu alt yapının yaptığı ?

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,686
113
Arkadaşlar şunu merak ediyorum ilk devrede dakika 8 oranları ne ise devre kalanında aynı oranlar açıktı dakika 40 da oynasanız 30 da da oranlar hep aynıydı ben dakika 20 civarı oynadım normal gelmişti sonradan farkettim.

Şimdi bu maça devrede alt kalıp kazandığı halde iade geçilenler var mı ? çünkü kayneden kuponu sabit kaybetti olarak bırakmışlar aslında kayıp kazanç farketmeksizin iade geçilmesi lazım ya eğer ki kayıpları kayıp kazançları da iade geçmişse çok ağır karaktersizlik değil midir bu alt yapının yaptığı ?
Dostum betcoya en çok sövenler betcoyu en çok kullananlar bırakın kurtulun işte

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,491
8,543
113
ahahaha karaktersiz alt yapı ya kayıpları oran düzelterek kayıp yapmış 3.40 dan oynamıştım yükseltip 5.50 yapıp kaybetti göstermişler kazananları da direkt iade geçmişler haysiyetsiz alt yapı ya devrede oynanan tüm kuponların iadesini geçmeleri gerekiyordu

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,002
1,113
113
ahahaha karaktersiz alt yapı ya kayıpları oran düzelterek kayıp yapmış 3.40 dan oynamıştım yükseltip 5.50 yapıp kaybetti göstermişler kazananları da direkt iade geçmişler haysiyetsiz alt yapı ya devrede oynanan tüm kuponların iadesini geçmeleri gerekiyordu
Kazananı iade edip kaybedeni resmen gasp ettiler o zaman göz göre göre haysiyetsiz altyapı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Hic bir zaman 00 dan önce guncelleme olmazdı betcolar da genelde 00 dan sonra olurdu bültende mac olunca güncellemeyi erken saate aldılar helal olsun ne dimm