Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Betco Sitelerde Ertelenen Maçlar

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Kombinemde son maçım Grasshopper
FC Aarau maçıydı dün akşam ertelendi resmi açıklama geldi hafta sonu oynanmayacak diye neden 24 saat bekletiyor bu alt yapı takip etmiyormu anlamıyorum aynı olay çok kez youwin de başıma geldi orda direk kırmızı oluyor maç sayılmıyor betcolar da neden 24 saat bekletiyorlar adamlar zaten resmi açıklama yapmış çok sinir bozucu akıl alır değil şu durum.

Ekli dosyalar

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
Kombinemde son maçım Grasshopper
FC Aarau maçıydı dün akşam ertelendi resmi açıklama geldi hafta sonu oynanmayacak diye neden 24 saat bekletiyor bu alt yapı takip etmiyormu anlamıyorum aynı olay çok kez youwin de başıma geldi orda direk kırmızı oluyor maç sayılmıyor betcolar da neden 24 saat bekletiyorlar adamlar zaten resmi açıklama yapmış çok sinir bozucu akıl alır değil şu durum.
aynen çok saçma dost ama malesef betcolardaki en büyük saçmalıklardan biri !

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,934
37,107
113
Bizim yasalda da 24 saat bekletiyorlar
Klasik haline gelmiş

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,683
2,593
113
24 satt de sonuclanir bazen okadarda uzun surmuyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,556
17,580
113
Evet betcoların bu durumunu ben de hiç sevmiyorum ama yapıcak bişey yok dost malesef bunlar böyle 24 saat bekletiyorlar her zaman

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Birde mesela bazı maçlar günler önce ertelenmiş olmasına rağmen adamlar yinede bültene koyuyor oda saçma
Evet betcoların bu durumunu ben de hiç sevmiyorum ama yapıcak bişey yok dost malesef bunlar böyle 24 saat bekletiyorlar her zaman

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Çeker youwine atar kafam rahat oynarım gece canlı destek le birbirimize girecez oda diyor onlar bana böyle söylüyor kendimi mal gibi hissettim şu anda ben niye bekliyorum komedi. P

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,081
4,191
113
Benim de çoğu kez başıma geldi malesef yapacak bişey yok çok sinir edici birşey

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Yapmayın abi kafasına kuş sıçınca şans getireceğine inanan insanlardık biz ne hale geldik tezek kamyonu çarpsa yine fayda etmez artık...