http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betco Güncellemesi

Voltaj34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
62
18
bi şu olay var başımda bi tane site temsilcisi kız var bulgar türkü sardı bana bununla insta dan takipleşmeler resim atmalar her gün arıyor kumar için değil benim için görüntülüde konuştuk kız manyak güzel önümüzdeki ay türkiyeye gelecek beni de görmek istiyor ne diyorsunuz bu işe 😂
Sitelerin bilmesini istemedeğimiz sırları iste

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,340
1,969
113
bi şu olay var başımda bi tane site temsilcisi kız var bulgar türkü sardı bana bununla insta dan takipleşmeler resim atmalar her gün arıyor kumar için değil benim için görüntülüde konuştuk kız manyak güzel önümüzdeki ay türkiyeye gelecek beni de görmek istiyor ne diyorsunuz bu işe 😂
Seni arabaya zorla katıp organlar gidince gelen pişmanlık hissi

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,655
742
113
Betco hep aynı numarayı yapıyor hatta kupon kayboluyor sonra kaybetti görünüyor neler neler dönüyor

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
707
147
43
Birde bu GS gol kadar 50 spin nere veriyordupadisahmi hala yok

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,712
5,775
113
Bu betcoyu kim yönetiyorsa az karakteri yok bunların 28k veren kupon 1k bozdurup vardı bozmadım simdi çoğu maç geldi bozdur tahmini 8k falan olması gerek ama nedense bozduru hic açmıyor sanki ayarlı bozdurup yükselince kapanıyor

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Bu betcoyu kim yönetiyorsa az karakteri yok bunların 28k veren kupon 1k bozdurup vardı bozmadım simdi çoğu maç geldi bozdur tahmini 8k falan olması gerek ama nedense bozduru hic açmıyor sanki ayarlı bozdurup yükselince kapanıyor
Kupon bozacagina intihar et daha iyi

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,849
7,654
113
betco suyu çıktı kayıp bonusuna katlanıyoruz baska site olsa uğraşmam