- 9,371
- 3,278
- 113
Dostlar 22:10 da kavbeten 2050 vbetin bitcoine yatirim yaptim kavnette basarili diyor vbette para gecmedi suana kadar hic sorun yasamadim ilk defa basima geldi oan sitede coktu acaba ondanmi
Güncelleme varDostlar 22:10 da kavbeten 2050 vbetin bitcoine yatirim yaptim kavnette basarili diyor vbette para gecmedi suana kadar hic sorun yasamadim ilk defa basima geldi oan sitede coktu acaba ondanmi
Dost dm atar mısın banaDostlar 22:10 da kavbeten 2050 vbetin bitcoine yatirim yaptim kavnette basarili diyor vbette para gecmedi suana kadar hic sorun yasamadim ilk defa basima geldi oan sitede coktu acaba ondanmi
Kral 3 saat oldu vbetin verdigi adres maks 1 saat suresi vardi simdi ne olucakGüncelleme var
AttimDost dm atar mısın bana
Bende aynı bekliyom 1 saattirBeyler bu padişah abi de paramı yuttu vermiyro gunceleme ayagina
Yok 1 de tam zamanında yapıyorlar kazanç olucagi zamanyemin ediyorum yildiriyor bu guncellemeler hergun neyin guncellemesi arkadas bu anlamis degilim 3 defa cekimim iptal oldu
Bi 100 daha al hediyen olsun fakir ermenilereBetconun mk 300 bakiye var 100 spin satın alıyorum ops birşeyler oldu diyor bakiye 200 e düşüyor hırsızlar
Reis sonradan düşüyor bende saat 10da çevirdim kazac yansımadı 11.20 de kazac yansidiYanlış anlaşılmasın kazancım yok oldu para basıyorum alıyor ama kazancda vermiyor d.
Roll acacagiz, bakiyenin gecmesini bekliyoruzBetconun mk 300 bakiye var 100 spin satın alıyorum ops birşeyler oldu diyor bakiye 200 e düşüyor hırsızlar
4 saat oldu agaReis sonradan düşüyor bende saat 10da çevirdim kazac yansımadı 11.20 de kazac yansidi