http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betco Güncelleme Sorunu Hk.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,526
1,923
113
Allah belasını versin bütün betcolarin. Ne sağlayıcısı adam gibi ne slotu ne promosyonu. 1000 yap 100 çek vs bu huur evlatlarının basının altından çıktı oynama oynatma

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,542
2,319
113
kaç saat olmus bu neyın guncellemesi hayla acaba bitmek bılmıyor

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Beyler ciddi ciddi bişey soracam neden betcodan oynuyorsunuz ben nefret ediyorum sizi cezbeden şeyi merak ediyorum sadece

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,321
13,622
113
en son böyle bir güncelleme yapıp 2 gün bekletmişlerdi o gün hepimiz bi daha betcoya bulaşanı s..ler demiştik döndük dolaştık aynı yere geldik bu kez 1xbete yatırdım neyseki betcoları allah kahretsin :D

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Dikkat ettiniz mi ödemeyen siteler betcolar bakiye silenler betcolar paraya cokenler betcolar risk birimi diyip engelleyenler bunlar 3 milyonu bin bin Çek diyenler bunlar 1000 yap 100 çek diyen bunlar. Artık oynamasaniz keşke ama nerde dinleyen yok.

serdar146161

Üye
Yeni Üye
35
9
8
Betco alternatif olarak tavsiye ne öğrenmek için soruyorum öesal örnek olarak bir kaç site diyebilir misiniz vb detayı

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
479
83
yatırım freespini aldık sabahtan beri döndüremedik la iki hevesimiz vardı ahahah motoruna sıkayım ben bunların

Hamzags

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
294
63
anasini sikim bende masterbettinge 5 k yatrdim 250 fresibin aldim bonus motor hatasi diyor aktif edilmiyor para yatrmayin suana cok sinir bozucu bi durum

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
115
43
Ananinizi kovalasınlar betco picleri para yatırırken sorun yok o çocukları

Aytac1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
378
83
Ben kulisbet ve betparibu da oynuyorum bı de betlivo üçünde de hiç bı sorun yok betco olarak diğer sitelerin Allah belasını versin

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
660
170
43
Beyler ciddi ciddi bişey soracam neden betcodan oynuyorsunuz ben nefret ediyorum sizi cezbeden şeyi merak ediyorum sadece
spor saglayıcısı saçma sapan değil diğer altyapılar gibi karmakarısık değil benim için en önemlisi bu ha slot oynayan neden betcoda oynuyor onu bene alamadım hata kaza 500 k veya milyon vursa ödemicek zaten

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
342
63
nerdeyse 1 gün geçti, hala güncellemeleri bitmiyor. Hiçbir bonus aktif edilmiyor. Aktif bekleyen bonus olduğu için kayıp bonusu da talep edilmiyor. Betco süründürmeye devam ediyor

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,820
4,460
113
Eğer durumum çok iyi olsaydı iş adamı olsaydım tüm işlerimi devreder hayatımı şu pisliğin bok gibi olmayan kopyasını yapmaya adar yalnızca elit güvenilir sitelere dağıtırdım

Zaten 2 yıl içinde betco diye bir şey olmayacak. Ortak aracılığıyla saadet zinciri kurdular kendisini 3 yılda amorti eden nftler oluşturup sattılar. FTn çöküş sağlayacak FTn çökünce de betco piyasadan silinecek kimse oyunlarını bunlara vermeyecek. Komplo teorisi değil matematik.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,907
2,923
113
Eğer durumum çok iyi olsaydı iş adamı olsaydım tüm işlerimi devreder hayatımı şu pisliğin bok gibi olmayan kopyasını yapmaya adar yalnızca elit güvenilir sitelere dağıtırdım

Zaten 2 yıl içinde betco diye bir şey olmayacak. Ortak aracılığıyla saadet zinciri kurdular kendisini 3 yılda amorti eden nftler oluşturup sattılar. FTn çöküş sağlayacak FTn çökünce de betco piyasadan silinecek kimse oyunlarını bunlara vermeyecek. Komplo teorisi değil matematik.
Hiç sanmıyorum bro daha da büyüyecektir kaliteli firmaları