- 36,949
- 37,119
- 113
61de 1-0 oldu öyle bitti aw maçıDevrede aldık easy olacak gibi zap maçında 1 gole kaldık
Normal oynasak gelmez aw 2 küsür oranlar
Ekli dosyayı görüntüle 219701
DostTelegramdan direk buraya atılmasıda ironitakıp ettiğin kanal bu işin babasi dostum
At ıban kaç para istiyon bu arada sen kimsinDostlar @Umutks41 askere gidiyormuş gören olursa söylesin gider ayak biraz borç versin bana tamam .?
İlk maçtan yattimDevrede aldık easy olacak gibi zap maçında 1 gole kaldık
Normal oynasak gelmez aw 2 küsür oranlar
Ekli dosyayı görüntüle 219701
Izmiten selam abiAt ıban kaç para istiyon bu arada sen kimsin
Aynen dost bende yattimyattık![]()
Dostum 250 tl yeterli olucaktirAt ıban kaç para istiyon bu arada sen kimsin
225 varmış bankada 25 payfixe at 250 olarak göndereyimDostum 250 tl yeterli olucaktir
Askere giderken sözüm olsun haber et 500 tl göndericem sana225 varmış bankada 25 payfixe at 250 olarak göndereyim
Yarın gidiyoz dost ver paramızıAskere giderken sözüm olsun haber et 500 tl göndericem sana
Biz atesledık dost 500 sende 500 gonder okadar roll katıldınAskere giderken sözüm olsun haber et 500 tl göndericem sana
Bu hafta ici yollarım aylık yatcak papara yada payfix atma direk iban at göndericemYarın gidiyoz dost ver paramızı
Sağol bro oralarda parasız kalmam ben maaşın sana kalsın babanın oğlumuyum bana para göndericenBu hafta ici yollarım aylık yatcak papara yada payfix atma direk iban at göndericem