Kral 222 freesipin 250 TL yap diyor ne kdar bet olması lazım senceYani betin degeri hic vermeselermis o.çocuklari zahmet etmisler 😁
Kral 222 freesipin 250 TL yap diyor ne kdar bet olması lazım senceYani betin degeri hic vermeselermis o.çocuklari zahmet etmisler 😁
Arkadaş burda herkes ulasamadigi ciğere mundar diyor işin garibide ilk onlar koşuyor emeğine sağlık ben almasamdaKral 222 freesipin 250 TL yap diyor ne kdar bet olması lazım sence
Yaptım merak etme teşekkürlerKardeşim hayırlı olsun 50 TL 1 katı çevrim var
Siteye sitem ediyorum gardasim ben paylasana değil emeğine sağlık 👑Kral 222 freesipin 250 TL yap diyor ne kdar bet olması lazım sence
Afiyet olsun reisim250 yaptım 50 tl yatırıp 150 çekim verdim. 5 dkda ödendi. yatırdığım 50 tl kaldı. sweet bonanzada 200 yapıp tekrar çekim verdim o da 2-3 dkda ödendi. sağlam site
EyvallahSiteye sitem ediyorum gardasim ben paylasana değil emeğine sağlık 👑
Altta var hemenLink varmı sitenin
EyvallahArkadaş burda herkes ulasamadigi ciğere mundar diyor işin garibide ilk onlar koşuyor emeğine sağlık ben almasamda
200 lira ödeme almayla sitenin sağlam olduğuna kanaat getirmen komik bir şaka olsa gerek250 yaptım 50 tl yatırıp 150 çekim verdim. 5 dkda ödendi. yatırdığım 50 tl kaldı. sweet bonanzada 200 yapıp tekrar çekim verdim o da 2-3 dkda ödendi. sağlam site
Ya kardeşim taşalga mı geçiyorsun0.20 bet 82 lira verdi bence iyi
Napıyon kendine cevap mı veriyorsunArkadaş burda herkes ulasamadigi ciğere mundar diyor işin garibide ilk onlar koşuyor emeğine sağlık ben almasamda
hızlı ödemesi açısından sağlam bi site. senin de bunu anlamaman komik bir şaka olsa gerek200 lira ödeme almayla sitenin sağlam olduğuna kanaat getirmen komik bir şaka olsa gerek
Boş yapma 200 lirayı hızlı ödese ne ödemese ne. Mesele senin sağlam bir site demen. Yatır 2000 lira da gör madem sağlam mı değil mi.hızlı ödemesi açısından sağlam bi site. senin de bunu anlamaman komik bir şaka olsa gerek
Afiyet olsun reisBen çekim verdim paylaşan kardeşim sağol sıgara parası çıktı en azından