- 108
- 31
- 28
Ödeme geldi çekim
cekım yapmayı dene hata verırse yatırımlıdırBana ekledi direk 250 nerden anlayacağım ben bunu yatırımlı yatırımsız 😒
Direk çekim verdim çekim onaylandı dedi hatta sana yazarken para geldi 😂cekım yapmayı dene hata verırse yatırımlıdır
Sevindim para geldi diye en paranın bakım çalışma mesajıymış 😂cekım yapmayı dene hata verırse yatırımlıdır
Betcio eski Karaköy alt sokakta ki gibi. Herkes bilir eskiler daha çok bilir. İçinden geçmeyen yoktur. Ya da onun içinden geçmediği.....Yeni üyelere 250 TL nakit deneme bonusu ekliyorlar siteye kayıt olduğunuz zaman telegram üzerinden alırsınız doğrudan çekimli
Site güncel: betcio637.com
Emeğine sağlık kral çekim ödendi benimde..Yeni üyelere 250 TL nakit deneme bonusu ekliyorlar siteye kayıt olduğunuz zaman telegram üzerinden alırsınız doğrudan çekimli
Reisim direkt çekimli değil o zaman sana çıkan benim yarım saat 45 dk yolladılar. Mail onayından sonraDurum böyle
Deneme bonusu mu çark mı karar verseydin önce.dostum git şansını dene çevir çarkı bana 250 tl direkt çekimli çıktı çebine giren çıkan bişey yok
Kimse para ysyirmiyor artık tabi aç köpekler yeni müşteriye dagiyiyorYeni üyelere 250 TL nakit deneme bonusu ekliyorlar siteye kayıt olduğunuz zaman telegram üzerinden alırsınız doğrudan çekimli
Kral mail onayı banada geldi direk cekebilirmiyim yoksa mailmi gelecek bendekidemi yatırım sartsizReisim direkt çekimli değil o zaman sana çıkan benim yarım saat 45 dk yolladılar. Mail onayından sonra
Cevap verseneKral mail onayı banada geldi direk cekebilirmiyim yoksa mailmi gelecek bendekidemi yatırım sartsiz
Reis işimiz gücümüz oluyor niye atar yapıyorsun ☺ Orada yazan sabit onay mesajı var kopyala yapıştır geri gönderCevap versene
Direk çekim verdin mail de geldiyse onlar orda bir hazır onay metini yazmış bak onu kopyala yapıştır gönder. Maili iyi okuKral mail onayı banada geldi direk cekebilirmiyim yoksa mailmi gelecek bendekidemi yatırım sartsiz
Reisim eski üyeyim ben ama yatırım yoktu banada verdi. Sen alamadın mı yatırım mı vardı ?Kimse para ysyirmiyor artık tabi aç köpekler yeni müşteriye dagiyiyor