- 18,425
- 7,748
- 113
Dağıtım için izne gerek var mıEee saldı koyverdi bu böyle giderse başkandan izin alıp dağıtcaz birazını galiba 🤗😊Ekli dosyayı görüntüle 814956
Dağıtım için izne gerek var mıEee saldı koyverdi bu böyle giderse başkandan izin alıp dağıtcaz birazını galiba 🤗😊Ekli dosyayı görüntüle 814956
Kasayı katlayım az daha nazar etmen dur 😂Dağıtım için izne gerek var mı![]()
Tebrikler bize 50 TL deneme bonusunu bile çok gördüler.Eee saldı koyverdi bu böyle giderse başkandan izin alıp dağıtcaz birazını galiba 🤗😊Ekli dosyayı görüntüle 814956
Masaya Sol ayağınla vursaydinTebrikler bize 50 TL deneme bonusunu bile çok gördüler.
Katla gel ŞabanKasayı katlayım az daha nazar etmen :dur 😂
Helal olsun dayıoğlu adamsın 😁İp dedi Kapat hesabımı hemen dedim bende 😉
Ulen buba kendi hattımdan giriyorum birde çerezleri geçmişi sildim öyle girdim üye oldum 🤣Helal olsun dayıoğlu adamsın 😁
Kardeşim kaç kişi üye oluyor aynı anda kimbilirİp dedi yalancilar boşa üye olduk
Kaybedenlere sende hoşgeldin dostum 🤣🤣İp dedi yalancilar boşa üye olduk
Yalancı bunlar üye olmayın ıp hatası veriyor sistem herkese50 tl veriyor 1000 tl ye kadar çekimli
Şu kadar yap çek demiyorlar
Ayrıca site sağlam ödemelerde..
900 tl de çektim, devam ettim sitede 17 bin aldım bu gün..
Telegram adreslerinn linki başkan tepkilemez umarım
Kazananlar olacaktır mutlaka bol şanslar şimdiden
Betci
betcilink.com
Çeken de site adamı olsa bari 😁İp yalanı konu kilit 🔒
Kardeşim herkese aynı ise biz nasıl aldık 🥴Yalancı bunlar üye olmayın ıp hatası veriyor sistem herkese
Omrudme duymadım siteyi belki bana verir diye üye olduk fis ciktiKardeşim herkese aynı ise biz nasıl aldık 🥴
🏇 🐴 🐎La gel değilmiydi o Metincan 😄Katla gel Şaban![]()
Sponsor olda rolling yapalımDeneme den çekim yapan olmadı mı boşa mı açtık arkadaşlar konuyu 😒
Teşekkür eden olmadıda 🫤