- 626
- 222
- 43
Sitenin ismini 2 kişi duymamıştır burada ismini duyurmaya çalışıyor olabilirçıkarım ne peki ?üye olmadan önce sorun yazdım
Sitenin ismini 2 kişi duymamıştır burada ismini duyurmaya çalışıyor olabilirçıkarım ne peki ?üye olmadan önce sorun yazdım
Fatih aynı numara ile 2 defa bonus alındığını nerde gördünaga telefon no versen bizde alsak
500 de hiç ettim 5 de sıfır canlıya girmez olaydımçeviremedim ki çekeyim knk ispanya u19 romanya 3,5 ust attım 1-0 bitti![]()
aga biliyom ama belki yediririm alev diye kadin var belli olmazFatih aynı numara ile 2 defa bonus alındığını nerde gördün![]()
Sitenin ismini bende duymadım zaten yukarıda siteyle alakalı hiç bir bilgim yok yazdımSitenin ismini 2 kişi duymamıştır burada ismini duyurmaya çalışıyor olabilir
anlamadım knk500 de piç ettim mk 5 de sıfır canlıya girmez olaydım
üye olmadan önce sor yazdım kardeşim boşa üye olmayınBide boşuna üye olduk
Reis adını soy adını söylesene biwww.betbigo70.com bana eklendi site hakkında hiç bir bilgim yok
sana sms gelmediyse boşa uğraşma alamazsın adımı tel no mu isteyenler var özeldenReis adını soy adını söylesene bi
500 gitti knk kasadaki o maçta da yattım üsttenYattığım maç
maçı izledim kaleye şut atmadı ibneler sırbistan maçına güvenmedik 8 tane attılar şans knk500 gitti knk kasadaki o maçta da yattım üstten
ben üye olmadan sordum tel no istedi verdim üye olunca eklenecek yazdı oldum eklediÜye olmanız halinde sistemden bonus kontrolünüzü yapabiliriz bu nedenle üye olup telefon numaranızı iletmeniz halinde kontrol sağlayabilirim.
Uye olmadan solemiyola![]()
Beni aramalarini soyledim aradilar.ardindan wattsap tan gorustum.sonuç 20 tl freebet.neden dedim.100 tl.yi vip üyelerimize veriyoruz dedi.bende ilgilenmedimmesela nesi ilginç ?