- 1,026
- 340
- 83
bonus yok
suanda yazdim canlıyabonus yok
Şimdi aldım 500 TL deneme bonusu var
Kasa 5 bin oldu 100 lira yok ay şansımın ben 😂- Sitemize yeni kayıt olan kullanıcılarımıza 333 TL deneme bonusu aktarılacaktır. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra bonusunuzu aktif ederek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.
2- Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış üyeler bu promosyondan yararlanamaz. Bu promosyon yalnızca yeni üyelere özel olarak sunulmaktadır.
3- Deneme bonusu ile elde ettiğiniz kazançları sadece Havale yöntemiyle, kendi adınıza kayıtlı bir banka hesabına çekebilirsiniz.
4- Deneme bonusundan faydalanabilmeniz için, sitemize kayıt olurken verdiğiniz bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir. Aksi takdirde bonus hakkınız geçersiz sayılır.
5- Aktarılan 333 TL deneme bonusu, tüm oyunlarda geçerlidir.
6- Deneme bonusuyla elde ettiğiniz kazancı çekebilmeniz için bakiyenizi 3.000 TL'ye çıkardıktan sonra, minimum 100 TL yatırım yaparak en fazla 500 TL çekim gerçekleştirebilirsiniz.
Betbetin
betbetin8.com
Sakın böyle hata yapmayın benim bakiye 5000 oldu 100 lira yatırım yapacaktım yatırım yöntemlerinden bir türlü çıkmıyor neyse desteğe yazdım bana 500 yatırın dediler anında banka yöntemiyle anlıycan keriz arıyolar kardeşim100 lira olsa yatırım yapıp denerim şansımı yatirimli bonus ellerine sağlık üstad düşünmüşsün reizim ama bu bonus değil olta atıyorlar