Senin kuru yerin felan mi kaldı knks banyo yaparken felan4 dk oldu 0uçağa baksak düşer
Senin kuru yerin felan mi kaldı knks banyo yaparken felan4 dk oldu 0uçağa baksak düşer
5 dk sifir4 dk sifir
Kanka allah çarpsın isyanlardayım bi 100 bulduk ne zaman sonra ondada olana bak 2. Çeyrek 30 üstü atan takım 5 dk geçti 0Senin kuru yerin felan mi kaldı knks banyo yaparken felan
Aynen şuan var ya fena sövdümBana boyle seyler denk gelince felaket kufurler ediyorum ben
Akşam rolling açacağım gel bro kazanırsam 3 kişiden birisin sıkma canını 8 gibiAynen şuan var ya fena sövdüm
O top onlarinin anasinin ....Golllllll
Adamsın kanka çalışıyor olacam o saayte valla bakabildikçe bakcamAkşam rolling açacağım gel bro kazanırsam 3 kişiden birisin sıkma canını 8 gibi
Aga görüyon dimi 7 dk da 2 sayı dünyada bir bana denk gelir sanırım buDep cok agir favori ve 6 dkda sifir cekdi
Bak veya bakma konuya gel yeterAdamsın kanka çalışıyor olacam o saayte valla bakabildikçe bakcam
Cansın can tamamdırBak veya bakma konuya gel yeter
Yoo daha once eurlig macinda fener 1 perde 2 sayi atti ayni sekilde panatinaikosda 1 perde 3 sayi atti bu yine iyiAga görüyon dimi 7 dk da 2 sayı dünyada bir bana denk gelir sanırım bu
Hep bu seneryolar hep bıktık vallaSerefsizler7 dkda 2 sayiyi zor atti kalan 3 dkda en az 10 atarlad
Sen daha bişi görmemişsin bana 10 dk 0 atan geldiAga görüyon dimi 7 dk da 2 sayı dünyada bir bana denk gelir sanırım bu
İşte böyle aralarından nokta atışı bulunca insan tilt oluyor neyse yattık sağlık olsunYoo daha once eurlig macinda fener 1 perde 2 sayi atti ayni sekilde panatinaikosda 1 perde 3 sayi atti bu yine iyi