Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş ve Yeni Sezon

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
Beşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Sen izliyorsun izleyebiliyorsun senin durumun iyi ben artik izleyemiyorum besiktas ölmüş bitmiş artik

SADDERG

BORSAZENCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
127
43
Elle tutulur hiçbir şey yok takımda sorunun hâla sadece teknik direktörde olduğunu sanan tayfa var bide bu takıma guardiola getir ikinci gün istifa eder. Toplama kampı gibi rastgele tipine ismine bakarak oyuncu alıyorlar nasıl bir performans bekleyebilirsin ki. Takımda kimya 0 birbirlerine alışana kadar lig biter beşiktaştan bu sezonda bi cacık olmaz

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
1,598
113
Sanki büyü yapılmışta bizim içimize sokmuşlar son 3 senemiz lanetlenmiş gibi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Beşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
İlk 10 çok zor bjk için

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Gidisat iyi degil bjkde

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Puahah bencede belki küme de düşebilir hiç belli olmaz
O zorda. Yalnız bu oynadıkları oyun onları pişman eder. Hele bir Abraham kazığı var ki, sahada ne yaptığını anlayan var mı bilemem.

Son düzenleme:

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
O zorda. Yalnız bu oynadıkları oyun onları pişman eder. Hele bir Abraham kaşığı var ki, sahada ne yaptığını anlayan var mı bilemem.
Bjk de ki defans evlere senlik kimse abrahami görmez bile çünkü defans dökülüyor beskitasin komple defansi değişmesi lazım yoksa isleri gerçekten çok zor bu defanslan olmaz

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Ben BJK yerinde olsam gider fenerden djiku becaoyu satın alırım eldekilerden bin kat iyi . Zaten satisdalar

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Derdin bu olsun zerre umrumda bile değil Allah başka dert vermesin İnşallah

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
Cebelitarık milli takımı gibi Beşiktaş semtindeki esnaflardan bı kadro kursalar bence daha iyi bı 11 oluşur .

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Kartal kanatsız uçar mi ?

KANAT ŞART !!!!

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Demir Ege iyi hoş ama daha 11 oynayacak şekilde yeterli değil, defans yok . Kanat desen Nkoudou dan sonra besiktasta hiç kanat olmadi. Beğenilmeyen Diaby bile muci ile rashicadan kat kat iyiydi

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Beşiktaş burak alacaktı taraftar engel oldu Negredo geldi kulüp 3_4 sene üst üste şampiyon luk kacırdı bu mevzudan dolayı, gezi olayları nda fikret orman çarşı desteklemedi, bedava bilet olayları bitirdi buna kafayı takdılar, sonra o Allah'ın belası sosyal medyada Fenerbahçe trol sayfaları karalama çabası başlattı, hırsız fiko paralar nerde diye, adam stad yapımında stadda yatıp kalkıyordu, Beşiktaş tarihinin en önemli başarıları Fikret Orman ile kazandı,taraftar galyana geldi fb başlattığı kara kampanya devam ettirdi bir anda ne olduysa oldu orman ipi çektiler, bakma bu fb nin tek derdi gs dışında takım şampiyon olmasın, 11 sene şampiyon olamamış 15 sene CL gidememişler Kendi dertlerine düşecek lerine Beşiktaş önünü nasıl keseriz derdine düştüler, sonra ahmet nur Çebi diye bir adam cıktı Afrika kupası sezonunda 7 tane Afrikalı aldı şenol güneş Le birlikte, 4_5 yıllık sözleşmeler Le Beşiktaş ihanet eden aboubakar getirip Şu an ki Beşiktaş'ın kaos ortamında bulunmasının başlı sorumlusu bu 2 şahıstır, gelen yönetici başkan enkazı toplayamıyor Beşiktaş'ın yedek oyuncuları 3.ligde oynar maalesef, çözüm belli hocam ekonomik güç lazım Paris Saint-Germain gibi Kulübün Araplara yada Çinliler satılması lazım.