- 863
- 250
- 63
Beşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
Beter olBeşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
Düzgün konuş kral beter ol ne kelime az insana saygınız olsunBeter ol
BJK bitmiş kalmış buna bu kadar üzlüyorsa beter olsun hayatta üzülecek şey mi kalmadıDüzgün konuş kral beter ol ne kelime az insana saygınız olsun
İlk 10 çok zor bjk içinBeşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
Gidisat iyi degil bjkdeBeşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
Puahah bencede belki küme de düşebilir hiç belli olmazİlk 10 çok zor bjk için
O zorda. Yalnız bu oynadıkları oyun onları pişman eder. Hele bir Abraham kazığı var ki, sahada ne yaptığını anlayan var mı bilemem.Puahah bencede belki küme de düşebilir hiç belli olmaz
🧐 🧐Beter ol
Bjk de ki defans evlere senlik kimse abrahami görmez bile çünkü defans dökülüyor beskitasin komple defansi değişmesi lazım yoksa isleri gerçekten çok zor bu defanslan olmazO zorda. Yalnız bu oynadıkları oyun onları pişman eder. Hele bir Abraham kaşığı var ki, sahada ne yaptığını anlayan var mı bilemem.
Derdin bu olsun zerre umrumda bile değil Allah başka dert vermesin İnşallahBeşiktaşın bu durumu aşırı canımı sıkmaya başladı, geçen seneki durumumuzu arayacağız gibi duruyor. Artık her maç yenileceğimizi bilerek izlemeye başladım Şenol Güneş desen artık asla dönmez kalbini çok kırdılar. Moralim çok bozuk.
Her alanları sıkıntılıBjk de ki defans evlere senlik kimse abrahami görmez bile çünkü defans dökülüyor beskitasin komple defansi değişmesi lazım yoksa isleri gerçekten çok zor bu defanslan olmaz
Doğru dedin .Ben BJK yerinde olsam gider fenerden djiku becaoyu satın alırım eldekilerden bin kat iyi . Zaten satisdalar