http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş ve Galatasaray Basketbol Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,764
1,991
113
Ulm- Beşiktaş
GS- Wurzburg

Beyler 20:00 da Avrupa maçları var.
Bizim takimlarin ikisinin de kaybedeceğini düşünüyorum. Basketbol ile fikri olan var mıdır? Güzel bir kombin yapmam lazım. Oranlar güzel görünüyor.
Beşiktaş çok dağınık oynuyor ve güven vermiyor. Mathews dışında eli ayağı düzgün olan biri yok. Her maç o oynarsa kazanıyor ve Avrupa maçlarında deplasmanlarda her takım dar rotasyonla gidip genelde kaybediyor.
GS ise maçları kazandı ama savunması çok kötü. Fenerbahçe maçından çıktı ve yıprandı. Üstüne, en kötü olay, Eric McCollum yok.
Aşırı favori görünüyor GS, ama Wurzburg takımını bilen bilir. Almanya liginin en dengesiz ve ters takımıdır. Savunma ağırlıklı oynar her zaman herkese sürpriz yapabilir. Bu sezon hem ligde hem Avrupa'da henüz maç kaybetmediler. Düşük tempo ve düşük skorla kazandılar hep. Kaybetse bile 3 4 farkdan fazla yiyeceğini düşünmüyorum.

Wurzburg deplasmandaki oranı 3.05 ( buna kesin oynayacağım gibi)
Ulm ise aşırı skorer ama son maçında ikinci yarı 30 sayı atamadilar 20 dakikada? Çok düşük yuzdeyle oynadılar.
Ben bu maç ULM'a taraf oynamak yerine 85.5 üst(1.85) oynacak gibiyim. Taraf bahsi 1.90 fln.

İki maçı koyup sizce nasıl bir kombin yapsam daha mantıklı olur biraz basmak için.

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,223
7,389
113
Ulm- Beşiktaş
GS- Wurzburg

Beyler 20:00 da Avrupa maçları var.
Bizim takimlarin ikisinin de kaybedeceğini düşünüyorum. Basketbol ile fikri olan var mıdır? Güzel bir kombin yapmam lazım. Oranlar güzel görünüyor.
Beşiktaş çok dağınık oynuyor ve güven vermiyor. Mathews dışında eli ayağı düzgün olan biri yok. Her maç o oynarsa kazanıyor ve Avrupa maçlarında deplasmanlarda her takım dar rotasyonla gidip genelde kaybediyor.
GS ise maçları kazandı ama savunması çok kötü. Fenerbahçe maçından çıktı ve yıprandı. Üstüne, en kötü olay, Eric McCollum yok.
Aşırı favori görünüyor GS, ama Wurzburg takımını bilen bilir. Almanya liginin en dengesiz ve ters takımıdır. Savunma ağırlıklı oynar her zaman herkese sürpriz yapabilir. Bu sezon hem ligde hem Avrupa'da henüz maç kaybetmediler. Düşük tempo ve düşük skorla kazandılar hep. Kaybetse bile 3 4 farkdan fazla yiyeceğini düşünmüyorum.

Wurzburg deplasmandaki oranı 3.05 ( buna kesin oynayacağım gibi)
Ulm ise aşırı skorer ama son maçında ikinci yarı 30 sayı atamadilar 20 dakikada? Çok düşük yuzdeyle oynadılar.
Ben bu maç ULM'a taraf oynamak yerine 85.5 üst(1.85) oynacak gibiyim. Taraf bahsi 1.90 fln.

İki maçı koyup sizce nasıl bir kombin yapsam daha mantıklı olur biraz basmak için.
Güzel analiz bol ŞANs

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,764
1,991
113
Çalıştığım için bakamadım. Wurzburg oranları çakılmış bildiğin. Mecbur çok abartılı kombine yaptım. Neden bilmiyorum ama deplasmana çok güveniyorum. Ulm'a da ilk yarı çok güveniyorum.
Ulm Beşiktaş ilk yarı 48-42 MS kestiremjyirum.
GS Wurzburg iy 36-41 MS 77-83 gibi biter diye düşünerek oynadım.
Wurzburg ilk çeyrek gelirse gerisi gelir bence. Tamamen ters yapmışız :))

Ekli dosyalar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,316
5,212
113
Çalıştığım için bakamadım. Wurzburg oranları çakılmış bildiğin. Mecbur çok abartılı kombine yaptım. Neden bilmiyorum ama deplasmana çok güveniyorum. Ulm'a da ilk yarı çok güveniyorum.
Ulm Beşiktaş ilk yarı 48-42 MS kestiremjyirum.
GS Wurzburg iy 36-41 MS 77-83 gibi biter diye düşünerek oynadım.
Wurzburg ilk çeyrek gelirse gerisi gelir bence. Tamamen ters yapmışız :))
İkimizinde tutabilir küçük ihtimal olsada bol şans bakalım:)

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,764
1,991
113
İkimizinde tutabilir küçük ihtimal olsada bol şans bakalım:)
Sana da dostum. Bol şans 🤗 kaç maçtır Beşiktaşlıyım ve son 3 maçta en az 5 kez tek sayıya yatırdı. Takımdan soğudum. Ulm dişli rakip diye bu günü bekledim. Şimdi sıra bende hahahah🤣

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,316
5,212
113
Sana da dostum. Bol şans 🤗 kaç maçtır Beşiktaşlıyım ve son 3 maçta en az 5 kez tek sayıya yatırdı. Takımdan soğudum. Ulm dişli rakip diye bu günü bekledim. Şimdi sıra bende hahahah🤣
Bende Galatasaray dan ziyade bjk den korkuyorum ilk periyot sonucuna göre devam edicem maç sonu bakalım ne olucak :)