Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Transfer 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
Yıllar sonra vizyonu olan para yok çekmeyen tektek icraatları yapan başkan görüyorum çıkartıyor Romanın aynı Lyon gibi sıkıntısı var diye İngiliz milli forvete 27 yaşında 15 verip alıyor yetmiyor partey ve walker-peters transferlerinde sona geliyor yetmiyor 99lu uçak chukwuezeyi 8+2 ye ıslak imzaya bırakıyor tüm Beşiktaşlı kardeşlerimin sünnet olduğu gün bugün artık para yok kardeşim diyen başkan olmayacak şükür

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Yıllar sonra vizyonu olan para yok çekmeyen tektek icraatları yapan başkan görüyorum çıkartıyor Romanın aynı Lyon gibi sıkıntısı var diye İngiliz milli forvete 27 yaşında 15 verip alıyor yetmiyor partey ve walker-peters transferlerinde sona geliyor yetmiyor 99lu uçak chukwuezeyi 8+2 ye ıslak imzaya bırakıyor tüm Beşiktaşlı kardeşlerimin sünnet olduğu gün bugün artık para yok kardeşim diyen başkan olmayacak şükür

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
Tammy abraham çekerse sıkıntı

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,151
13,797
113
Gece modu aktif olsun artık @Shellac @Daimon gece gece saçma sapan konulardan dolandırıcı tg gruplarından +18 konu acanlardan bıktık gına geldi

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
tammy abraham chelseade sevdiğim adamdı 19-20 başlangıcı çok iyiydi sonra düştü son 3 yılı kötü geçmiş burada toplar belki

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,804
113
Arada bir nokta, virgül kullansan fena olmaz kuşdaş

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,669
1,913
113
Ben bjk olsam lyona cokerdim madem para var oradan 4 oyuncu cozsen

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
Besiktastan rahatsiz olani vururum hic acimam
Ortaya tolisso kanata coman yaninda rafa onde abraham
Valla reisim mesele rahatsız olmak vs degilde adam canı istiyor diye mod etiketleyip ban atın isteğinde bulunuyor bu coğrafya gerçekten kokuşmuş bu güruhla yaşamak zor yeminle

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Tolisso coman cek cok fena olur graliste olur alayi olur

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Aslinda lukaku da olur cift forvet sagbekte cok iyi alacagimiz kyle warkes asil o cok iyi rafa gibi pir pir

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Gobek tolisso-gedson
On coman rafa abraham
Lukaku
Cok ikerler yalniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...