96. Dkda 5-6 bonus kaybettim sanırım peh1-1 berabere
Sen iddaa'yı bırakıp At yarışına başla kardeş Yüzyılın 1'i diyordun sana dedim anlamadınyüzyılın 1 i
İstedıgını söyle dost kabul günümSen iddaa'yı bırakıp At yarışına başla kardeş Yüzyılın 1'i diyordun sana dedim anlamadın
İddaa oynarken duygularını katarsan kaybetmeye mahkumsun.
Lig koptu dost2 olursa lig kopar mesajım bu kadar
Ne bastın dostum TS ye gösterde tebrik edelimSen iddaa'yı bırakıp At yarışına başla kardeş Yüzyılın 1'i diyordun sana dedim anlamadın
İddaa oynarken duygularını katarsan kaybetmeye mahkumsun.
Adam prof danışmanlık alıcamNe bastın dostum TS ye gösterde tebrik edelim
O degilde İstanbul beyfendisine soyledigi laflara bak dayıAdam prof danışmanlık alıcam
Hiç sorma tanımıyo beni üstüne gitmedim zaten bugun kabul günümüzO degilde İstanbul beyfendisine soyledigi laflara bak dayı![]()
Ona bi sorbe ısmarlayınca anlarO degilde İstanbul beyfendisine soyledigi laflara bak dayı![]()
Yok dayı Tebrik de ettik zaten lafımız yok yenildik oldu bittiHiç sorma tanımıyo beni üstüne gitmedim zaten bugun kabul günümüz
Aga golcümüz yok bide geri dörtlü inanılmaz kötüler josef pjanic rosier gezzal inanılmaz kötü oynuyolar aylardır çözemefimYok dayı Tebrik de ettik zaten lafımız yok yenildik oldu bitti
Hiç sorma besıktas İn ileride Daniel Amokachi gibi biri olucakBugunden itibaren yeni bi halka oluşturucam
Aga golcümüz yok bide geri dörtlü inanılmaz kötüler josef pjanic rosier gezzal inanılmaz kötü oynuyolar aylardır çözemefim