Dağıtım bittiGenemi won oh be
Dağıtım bittiGenemi won oh be
Daim olsun ferom 🧿🧿Güzel koyduk son oranı beyler işteyim çekim veriyorum şartları ne bilmiyorum @Padişahbet Destek rol başarılı @Erhan2121 ve @wasil dostlara 200 er rol atıyorum
Bir konuda wasil varsa won olamama ihtimali yok dost puahaGenemi won oh be
@Beşiktaş alalım yoksa burası cidden karışır o kadar takip ettik won yazdıkDağıtım bitti![]()
Wasil benden sonra gelip ödül alırsa yakarım burayı dost yakarım yakarımBir konuda wasil varsa won olamama ihtimali yok dost puaha
Hahahhahah bekle ben 5 adım yapıcam@Beşiktaş alalım yoksa burası cidden karışır o kadar takip ettik won yazdık
Adam 33 defa sigaram yok dedi puabahWasil benden sonra gelip ödül alırsa yakarım burayı dost yakarım yakarım
Bak şaplağo yicen elim ayağım titriyor bakHahahhahah bekle ben 5 adım yapıcam![]()
Benim soy adım WONBir konuda wasil varsa won olamama ihtimali yok dost puaha
Bi kendine hayrın yok zaten puahaBenim soy adım WON
Yalan söylüyor 3 arabası 5 şatosu 2 villa 5 otel vsrdı bunun mu sigarası yok rol çalmış enayiAdam 33 defa sigaram yok dedi puabah
Kıskanç hahahahaYalan söylüyor 3 arabası 5 şatosu 2 villa 5 otel vsrdı bunun mu sigarası yok rol çalmış enayi
Cok iyi yoklari oynuyor ama herkes inanıyor puahaYalan söylüyor 3 arabası 5 şatosu 2 villa 5 otel vsrdı bunun mu sigarası yok rol çalmış enayi
Kıskanç hahahaha
Bana neden Dm yok neyse iyi akşamlar 🌇@sinansrml63 @aminisego biriniz bi DM bakın hele
Kaç para lazım söyleNeyse listeden Beşiktaş ve wasil silindi erhan ı 2ye katladık onun yerine
Iste gercek adam gibi adam saygı ile egiliyorum önünde dost puahaNeyse listeden Beşiktaş ve wasil silindi erhan ı 2ye katladık onun yerine
Bol şansGüzel koyduk son oranı beyler işteyim çekim veriyorum şartları ne bilmiyorum @Padişahbet Destek rol başarılı @Erhan2121 ve @wasil dostlara 200 er rol atıyorum
33k varmiKaç para lazım söyle![]()