Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş - Kasımpaşa İddaa Tahminleri

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
595
113
Macin 2.5 üstüne cok güveniyorum. Birikmiş paramda var basip biraz daha katlayayim diyorum ama gider 1-1 biter şimdi.

Ama genede 2.5 ust kg var benim nazarımda bankodur.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Besikatasa yada besiktaslilara birşey demedm zaten dostum bu sene zayıf
Zayifda derbilerde zayıf rakimlere açmıyor ama öylede bir durum var dengesiz takımız eyw Kasımpaşa bize hep ters gelio🤣

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Zayifda derbilerde zayıf rakimlere açmıyor ama öylede bir durum var dengesiz takımız eyw Kasımpaşa bize hep ters gelio🤣
Aynen kendi evindeki derbide puan farkını 25 indirebiliyo mesela :)

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,973
13,101
113
Bjk kazanacaktir gerisini bilemem

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Aynen kendi evindeki derbide puan farkını 25 indirebiliyo mesela :)
İşin rast gitsin dost ben bu konularda hassasım birazda fanatigim oyuzden konuyu tatlida bırakalım yoksa GS laf söylemeye başlarsam kırarız birbirimizi

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
İşin rast gitsin dost ben bu konularda hassasım birazda fanatigim oyuzden konuyu tatlida bırakalım yoksa GS laf söylemeye başlarsam kırarız birbirimizi
Dostum ben kötü birşey söylemek istemedim bu sene bjk kötü paşa fener hariç her büyük maçta iyi oynuyo

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,478
6,599
113
Ekli dosyayı görüntüle 763166

Ben Kasımpaşa Kaybetmez Diyorum ÇŞ 1.X SİZLERİN YORUMLARI NELER
oranlar yemin edebilirim ama kanıtlayamam derler ya hani vallahide billahide kasımpaşa yüzde bir milyon atar diye bağırıyor. he tarafa gelirsek beşiktaş bu hafta kesin kazanacaktır samsun puan kaybetmısken beşiktaş aksam maçı vermez. ben oran güzel diye 1 k kasımpaşanın 2 ve üstü gol atarına oynayacagım. asağıda bi ıkı arkadas 6+ felan demiş bence de olabilir bu maç gollü bietecek ama 7 felan çıkmasada 4-5 kesn çıkacak aksam görüşürüz eğer konu kapanmassa

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
oranlar yemin edebilirim ama kanıtlayamam derler ya hani vallahide billahide kasımpaşa yüzde bir milyon atar diye bağırıyor. he tarafa gelirsek beşiktaş bu hafta kesin kazanacaktır samsun puan kaybetmısken beşiktaş aksam maçı vermez. ben oran güzel diye 1 k kasımpaşanın 2 ve üstü gol atarına oynayacagım. asağıda bi ıkı arkadas 6+ felan demiş bence de olabilir bu maç gollü bietecek ama 7 felan çıkmasada 4-5 kesn çıkacak aksam görüşürüz eğer konu kapanmassa
Kaybederiz aga bizim takım ununu elemiş eleğini asmış

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
kasımpaşa günn bankosu

Rekorist0x