- 1,369
- 595
- 113
Macin 2.5 üstüne cok güveniyorum. Birikmiş paramda var basip biraz daha katlayayim diyorum ama gider 1-1 biter şimdi.
Ama genede 2.5 ust kg var benim nazarımda bankodur.
Ama genede 2.5 ust kg var benim nazarımda bankodur.
Besikatasa yada besiktaslilara birşey demedm zaten dostum bu sene zayıfYavaş dost yavaş bizde besiktasliyiz
Zayifda derbilerde zayıf rakimlere açmıyor ama öylede bir durum var dengesiz takımız eyw Kasımpaşa bize hep ters gelio🤣Besikatasa yada besiktaslilara birşey demedm zaten dostum bu sene zayıf
Aynen kendi evindeki derbide puan farkını 25 indirebiliyo meselaZayifda derbilerde zayıf rakimlere açmıyor ama öylede bir durum var dengesiz takımız eyw Kasımpaşa bize hep ters gelio🤣
Oran 1.80 çok yüksekBjk kazanacaktir gerisini bilemem
İşin rast gitsin dost ben bu konularda hassasım birazda fanatigim oyuzden konuyu tatlida bırakalım yoksa GS laf söylemeye başlarsam kırarız birbirimiziAynen kendi evindeki derbide puan farkını 25 indirebiliyo mesela![]()
Dostum ben kötü birşey söylemek istemedim bu sene bjk kötü paşa fener hariç her büyük maçta iyi oynuyoİşin rast gitsin dost ben bu konularda hassasım birazda fanatigim oyuzden konuyu tatlida bırakalım yoksa GS laf söylemeye başlarsam kırarız birbirimizi
oranlar yemin edebilirim ama kanıtlayamam derler ya hani vallahide billahide kasımpaşa yüzde bir milyon atar diye bağırıyor. he tarafa gelirsek beşiktaş bu hafta kesin kazanacaktır samsun puan kaybetmısken beşiktaş aksam maçı vermez. ben oran güzel diye 1 k kasımpaşanın 2 ve üstü gol atarına oynayacagım. asağıda bi ıkı arkadas 6+ felan demiş bence de olabilir bu maç gollü bietecek ama 7 felan çıkmasada 4-5 kesn çıkacak aksam görüşürüz eğer konu kapanmassa
2-3 skor Bjk
10ç ve 2.5 üst banko bjk kazanamaz
Kaybederiz aga bizim takım ununu elemiş eleğini asmışoranlar yemin edebilirim ama kanıtlayamam derler ya hani vallahide billahide kasımpaşa yüzde bir milyon atar diye bağırıyor. he tarafa gelirsek beşiktaş bu hafta kesin kazanacaktır samsun puan kaybetmısken beşiktaş aksam maçı vermez. ben oran güzel diye 1 k kasımpaşanın 2 ve üstü gol atarına oynayacagım. asağıda bi ıkı arkadas 6+ felan demiş bence de olabilir bu maç gollü bietecek ama 7 felan çıkmasada 4-5 kesn çıkacak aksam görüşürüz eğer konu kapanmassa
Beşiktaş maçı çevirince baronlar rahat durmadı konusu gelir miEvet dostlar gördüğünüz gibi max berabere
Bjk kızardı1/2 yaparlar yine
Kart çok tartışmalıBeşiktaş maçı çevirince baronlar rahat durmadı konusu gelir mi