- 10,562
- 6,723
- 113
İş herşeyden önce gelir kolay gelsinBeyler çok özür dileyerek bu role bir saatliğine ara vermem gerekiyor kusura bakmayın lütfen elimde olmayan sebebler![]()
Kolay gelsinBeyler çok özür dileyerek bu role bir saatliğine ara vermem gerekiyor kusura bakmayın lütfen elimde olmayan sebebler![]()
Sorun değil reisBeyler çok özür dileyerek bu role bir saatliğine ara vermem gerekiyor kusura bakmayın lütfen elimde olmayan sebebler![]()
Şu tavırlar yüzünden yorum yapmak istemiyorum
olsun islerini hallet acelemiz yok hatta bence bekleyecegine cek yatir yap en azindan kayip bonusu hakki oluyor oda neredeyse anaparaya denk gelir benim fikrim yaniBeyler çok özür dileyerek bu role bir saatliğine ara vermem gerekiyor kusura bakmayın lütfen elimde olmayan sebebler![]()
şş tmm 🤐 gidip pupg oynim 2 adam vuruyum şans benimle değilŞu tavırlar yüzünden yorum yapmak istemiyorum
Gitti paralar@JanValjaN 1-1 anderlect
Bol şanslar dilerim 🙏İlk maçımız bu beyler bol sans
Gitti gittiGitti paralar
2-1 olduGitti gitti
Dedim dost güzel oranıda vardır2-1 oldu
Sağlık olsun kanka dediiklerin geldi hepDedim dost güzel oranıda vardır
Rol sahibi olsakta denesek ;DSağlık olsun kanka dediiklerin geldi hep
Gece 12 den sonra mobilbahs alırız kanka belki çevirebilirsem rolling açarız ayrı ayrıRol sahibi olsakta denesek ;D
Orada kapattı hesabımı sebepsiz yereGece 12 den sonra mobilbahs alırız kanka belki çevirebilirsem rolling açarız ayrı ayrı
Tüpçüye zorluolar kanka seniOrada kapattı hesabımı sebepsiz yere![]()