- 22,458
- 11,672
- 113
Kanka zaten hızlı hücum takımı diye biliyorumBunlarin maclari cok izledim harbi isterse tak tak 5 snde hucum istemeyince 24 sn kullaniyor
Kanka zaten hızlı hücum takımı diye biliyorumBunlarin maclari cok izledim harbi isterse tak tak 5 snde hucum istemeyince 24 sn kullaniyor
İspanya'ya gideriz hep birlikte agahHadi bakam bends roll acip basayim mi tam olsun puahahha yok yok bu maci bekleyelim en azindan
Benim dm hala yanmadı tşkUfak 4 haneli bişey ahaha
Gelirse 43 üst yanar sıra sendeBenim dm hala yanmadı tşk
He ya ben cok guzel kazandim bunlardan 80 den 90 dan ust aliyodum yariyi 100 cikiyodu sonra baremleri ucurdularKanka zaten hızlı hücum takımı diye biliyorum
O bisey segil valencia kazanir orani yukselmis baya bu per yedirirler umarimİspanya'ya gideriz hep birlikte agah
Yok la biz kaybedersek senin paranla rol yapacağızBizde oynayalım destek çıkalım sana ahahav
Bu per ya büyük patlama olur ya ev sikrO bisey segil valencia kazanir orani yukselmis baya bu per yedirirler umarim
Yeniden kazanır mısın en yakın zamanda Riva etsemHe ya ben cok guzel kazandim bunlardan 80 den 90 dan ust aliyodum yariyi 100 cikiyodu sonra baremleri ucurdular
Bizde para ne gezer kanka 🤣Yok la biz kaybedersek senin paranla rol yapacağız![]()
Bol şanslar dilerim 🙏Kasa 1260 çevrim 11 k bol sans tumbet bonusu
Teşekkürler hoşgeldin ❤Bol şanslar dilerim 🙏
Hoş buldum ☺Teşekkürler hoşgeldin ❤