- 42,273
- 41,182
- 113
Beyler bir kaç kişi kalmıştı dağıtım onları hallettim geldim
kupon gecikecek belli. muhabet edek.niye dost ne sıkıntı var bu arkadaşta@mesoras bu adama para falan atmayın dolandiricinin teki
Bu adam dm den borç ister sakın vermeyinkupon gecikecek belli. muhabet edek.niye dost ne sıkıntı var bu arkadaşta
bende sıkıltığım zaman bir kaç arkadaştan isterim varsa atar bende geri atarım ona. yani yapılan yanlış bir durum ban yemek istemedim için başka bir şey demiyecemBu adam dm den borç ister sakın vermeyin
Adamı tanimadan attım. Şeref sözü diyince şerefli biri sandikbende sıkıltığım zaman bir kaç arkadaştan isterim varsa atar bende geri atarım ona. yani yapılan yanlış bir durum ban yemek istemedim için başka bir şey demiyecem
Ben dedim sana tek maça bas diye kimse mutlu olmadı işte 🤣Beyler herkese dağıttım liste kaybolduğu için unuttugunuz varsa yazssin lütfen herkese bol şans
Geçmiş olsun reisAdamı tanimadan attım. Şeref sözü diyince şerefli biri sandik
sıkıntılı mevzu geçmiş olsun.çıkar biryerden oAdamı tanimadan attım. Şeref sözü diyince şerefli biri sandik
Geçen @gangplank dost dedi onuda dolandırmışAdamı tanimadan attım. Şeref sözü diyince şerefli biri sandik
Ben parasında değilim. Gerekirse 10 katı harcayip o 1 katı ona birakmicam. İnsan evladı olsa yazar. Cevap bile vermiyor daha çok sinirleniyorum. Kendi kaybedeceksıkıntılı mevzu geçmiş olsun.çıkar biryerden o
@gangplank dostum bu @mesoras denen şeref yoksunu senide dolandırdı galiba. Ben pazartesi bankaya şubeye gidip orada arkadaşım var bana bilgilerini verecek. Bunun anasından emdiği sütü burnundan getirecem.Geçen @gangplank dost dedi onuda dolandırmış
Yok kral bi ara çok bunalimdaydim sivil hayatla bağı kopardim hep burada stres atiyordum. Uyku uyuyamiyordum@Kashima bide reis sen ocaktan beri 17k mesaj nasıl yaptın ya hep formdamı takıldın
geçmiş olsun takma kafaya. herkesin hayatı kendine zor ben hayatımı anlatsam ağlarız be dost.Yok kral bi ara çok bunalimdaydim sivil hayatla bağı kopardim hep burada stres atiyordum. Uyku uyuyamiyordum
Benimki maddiyat değil reis genel insanlardan nefret ettigim için. Bak bu durumda bile nefret ettigim insanlara iyilik yapıyoruz yine nefret ediyoruz. Kısır döngü değişmiyorgeçmiş olsun takma kafaya. herkesin hayatı kendine zor ben hayatımı anlatsam ağlarız be dost.