- 38,329
- 37,167
- 113
@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Bol şans feroo@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Bol şans kanka@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Basar lutfen bolsanss@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Teşekkürler dost siteye atıp geleyimBol şans feroo
Bol şansın olsun dost@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Çok teşekkür ederim dost VarolBol şans kanka
Bol şans kesesine bereket@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Bol şanslar dost@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Kesene bereket reisBol şans kanka
Kanka senin mac patates oldu la ama belliydi Almanya fark atardi gecmis olsunBol şans kanka
Sıkıntı yok kanka denemiş oldukKanka senin mac patates oldu la ama belliydi Almanya fark atardi gecmis olsun
Bjk bassss@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun
Almanya fena karşınıza almayın sakınKanka senin mac patates oldu la ama belliydi Almanya fark atardi gecmis olsun
2. Çeyrek Almanya+2.5 demiştim Litvanya 4 lemistiKanka senin mac patates oldu la ama belliydi Almanya fark atardi gecmis olsun
Bende senin dediğini dedim zaten dost puhaa suan 4 takim var zaten Sırbistan Almanya finlandiya turkiye bu dört takımdan biri kupayı alirAlmanya fena karşınıza almayın sakın
Finland ve Türkiye final oynar ama ne maç olur haBende senin dediğini dedim zaten dost puhaa suan 4 takim var zaten Sırbistan Almanya finlandiya turkiye bu dört takımdan biri kupayı alir
1 ceyrek fark atmıştı 2 peri verdi 3 per yine fark attı genelde 1 ceyreklerde fark atan takımlar 2 ceyrek maci biraz saliyor2. Çeyrek Almanya+2.5 demiştim Litvanya 4 lemisti
Finlerde pek bi şey yok Fransa’yı yazmayı unutmuşsunBende senin dediğini dedim zaten dost puhaa suan 4 takim var zaten Sırbistan Almanya finlandiya turkiye bu dört takımdan biri kupayı alir
Bol sanslar@JanValjaN dosta katkılarından dolayı teşekkür eder kazancının bol olmasını temenni ederiz bülten güzel zaman güzel şansımız bol olsun