- 30,289
- 22,258
- 113
Roll nerdeDegis degis eski profilin daha iyidi ama
Roll nerdeDegis degis eski profilin daha iyidi ama
İnşallah dostumBen de kumari zorunluluktan oynuyorum diye kendimi kandırdım yillarca. Yakın zamanda bu iş bitecek diye kendimi kandira kandira buralara geldik ama cidden diyorum dostlar, hayatıma ve bana verdiği tahribatın haddi hesabı yok. Ki çoğunuz da benzer seyler yasamissinizdir. Gerçekten bunu bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu geçen yıl 3-4 ay kadar. Hayat fena değilmiş ya diyordum. Umarım tekrar nasip olur
Parayı sıktır et sosyal hayatını degıstırıyorBen de kumari zorunluluktan oynuyorum diye kendimi kandırdım yillarca. Yakın zamanda bu iş bitecek diye kendimi kandira kandira buralara geldik ama cidden diyorum dostlar, hayatıma ve bana verdiği tahribatın haddi hesabı yok. Ki çoğunuz da benzer seyler yasamissinizdir. Gerçekten bunu bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu geçen yıl 3-4 ay kadar. Hayat fena değilmiş ya diyordum. Umarım tekrar nasip olur
Bu gelirse bir adım daha vur abiBol şans
Amin inşallah 🙏🧿Ben de kumari zorunluluktan oynuyorum diye kendimi kandırdım yillarca. Yakın zamanda bu iş bitecek diye kendimi kandira kandira buralara geldik ama cidden diyorum dostlar, hayatıma ve bana verdiği tahribatın haddi hesabı yok. Ki çoğunuz da benzer seyler yasamissinizdir. Gerçekten bunu bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu geçen yıl 3-4 ay kadar. Hayat fena değilmiş ya diyordum. Umarım tekrar nasip olur
E mecburBu gelirse bir adım daha vur abi