Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Ben de kumari zorunluluktan oynuyorum diye kendimi kandırdım yillarca. Yakın zamanda bu iş bitecek diye kendimi kandira kandira buralara geldik ama cidden diyorum dostlar, hayatıma ve bana verdiği tahribatın haddi hesabı yok. Ki çoğunuz da benzer seyler yasamissinizdir. Gerçekten bunu bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu geçen yıl 3-4 ay kadar. Hayat fena değilmiş ya diyordum. Umarım tekrar nasip olur
İnşallah dostum
Geçen sene para gelince 1 ay bende bıraktım sonra niye oynadım niye geri bulaştım bilmiyorum jumarsız hayat cidden güzel

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,289
22,258
113
Ben de kumari zorunluluktan oynuyorum diye kendimi kandırdım yillarca. Yakın zamanda bu iş bitecek diye kendimi kandira kandira buralara geldik ama cidden diyorum dostlar, hayatıma ve bana verdiği tahribatın haddi hesabı yok. Ki çoğunuz da benzer seyler yasamissinizdir. Gerçekten bunu bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu geçen yıl 3-4 ay kadar. Hayat fena değilmiş ya diyordum. Umarım tekrar nasip olur
Parayı sıktır et sosyal hayatını degıstırıyor

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,322
9,688
113
Amin inşallah 🙏🧿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...