- 21,965
- 13,003
- 113
SmmsmdmddmdTebrikler @ besiktas
SmmsmdmddmdTebrikler @ besiktas
@Mrlbra yine seni dolandırıcılar lan beraber yazmis atam
Bülten kısıtlı normal tenis almamda anlamamda baktım basket yok voleybol yok hoşuma gitti mantıklı geldi aldımHarika yerden almışsın abi
Bahsi
Bol şansBol şans
Parasız adamı anası bile sevmiyor demi kankaSap kısmı dogru
Erhanim sen bu 2 milyonu sürekli dinlendirirsen böyle bı 5 ay da kendine gelemezsin bak. Unut artık sil hafızandan onuAh birde durabilsek keske o paralardan sıfırlaninca insan kendine gelemiyor dost ben de 2milyona yakin para kaybettim 2 ay kendime gelemedim valla
İyi yaptın ama belli olmuyor bunlardaBülten kısıtlı normal tenis almamda anlamamda baktım basket yok voleybol yok hoşuma gitti mantıklı geldi aldım
Zaten bu 400 k harici 500 k da rulet de gittiAh birde durabilsek keske o paralardan sıfırlaninca insan kendine gelemiyor dost ben de 2milyona yakin para kaybettim 2 ay kendime gelemedim valla
Geldim abi burdayım@murobaşkan nerdesin pasaaa
1 hafta once 1.2 m du sımdı 2 olmusErhanim sen bu 2 milyonu sürekli dinlendirirsen böyle bı 5 ay da kendine gelemezsin bak. Unut artık sil hafızandan onu
Hoş geldin canoGeldim abi burdayım
Yok gitti zaten 1 hafta önce 30 kaybettim o paraya daha çok üzülüyorum vallaErhanim sen bu 2 milyonu sürekli dinlendirirsen böyle bı 5 ay da kendine gelemezsin bak. Unut artık sil hafızandan onu
Arkada hala kaybediyor demek ki iflah olmaz buda senin gibi1 hafta once 1.2 m du sımdı 2 olmus
Saol can abiHoş geldin cano
Rulet slottan beter dostZaten bu 400 k harici 500 k da rulet de gitti
Araba parası bıraktım bu kahpe betboxa