Tamam kanka bekliyorumKanka ben açacam başarılı olursam sana Atacam
Tamam kanka bekliyorumKanka ben açacam başarılı olursam sana Atacam
Wasilin anlamı her türlü yolunu bulur demek mi yoksaTamam kanka bekliyorum
Hemen Nick değişWasilin anlamı her türlü yolunu bulur demek mi yoksa
Görüyorsun dimi fero dostumuzu kazandığı an gözü kimseyi görmüyor kaçıyorHemen Nick değiş![]()
Hiç sorma etkileşim bile yapmıyor herkese cevap verdi benim 4 mesajı görmediGörüyorsun dimi fero dostumuzu kazandığı an gözü kimseyi görmüyor kaçıyor
Belki sağır belki kör belki duymuyor bilemeyiz hemen ben bi Kaldır kolları açayımHiç sorma etkileşim bile yapmıyor herkese cevap verdi benim 4 mesajı görmedi
O nasıl laf dost bu forumda benden vefalı başka üye varmıdırGörüyorsun dimi fero dostumuzu kazandığı an gözü kimseyi görmüyor kaçıyor
Yapçak bişey yok bitti artık kaybetsede kazandı sayılcakOha 4-1 olmuş bitmedi set la
Vay anasını ya sırtını dönmeye gelmiyor yatırıp dovmusler hemenHiç sorma etkileşim bile yapmıyor herkese cevap verdi benim 4 mesajı görmedi
Dur be dost şu wasilin kafasını döndürüyoruzO nasıl laf dost bu forumda benden vefalı başka üye varmıdır![]()
Hep bu vicdansız wasilVay anasını ya sırtını dönmeye gelmiyor yatırıp dovmusler hemen![]()
Apo kan dostun yapmaHep bu vicdansız wasil
Tezgah lan buuHep bu vicdansız wasil
Ben Vicdansızlara Sağır dedim ben Kansız heriflere kör dedim ben vefasızları duymuyor dedimBelki sağır belki kör belki duymuyor bilemeyiz hemen ben bi Kaldır kolları açayım
Her şeyi sen planladın hain kostokTezgah lan buu
Bol şanslar dostSponsor @Tamita teşekkürler siteye atıp geleyim birazdan baslariz